mATX Kasa Önerisi

Kasadaki fanla beraber hepsinin molexle birbirine bağladı, herhangi bir tanesinin 3 pin bağlantısını da anakartın System_Fan portuna taktı.

Bu fanlar işinizi görür. Daha pahalıları görüntüden ibaret. He bütçeniz 500-600₺'dir o zaman gidip Corsair ML120 fanlarından alın derdim. Ama hoş görünmesi haricinde size pek bir faydası olmaz.

Merhaba ben de tek fanlı 1650 s modeli var bu kasayla kullanıyorum 80 derece görüyor. Fan almak istiyorum kasaya 2 önüne bir üstüne ya da birer tane şeklinde. Bana yardımcı olabilir misiniz? Fanları nereye baglıycam faydasını görür müyüm, ne yapmam lazım lütfen
Mesajınızı şuan gördüm pardon, 80 derece 1650s gibi bir kart için normalde de yüksek geldi bana, arkadaşın önerisi fazlasıyla iş görecektir. Ben ön fanı bile kapattığımda en fazla 3-5 derece fark ediyor, yani iş, kasa ve fanlardan ziyade ekran kartının kendisi ile ilgili gibi duruyor. Geçen zaman zarfında umarım sorununuzu halletmişsinizidir.

4 adet fan alıp daha kurulumunu gerçekleştiremedim :( 4 pin hepsi aldığım yer herhangi bir ek kabloya ihtiyacım olmadığını söyledi, nasıl yapacağım bilmiyorum.

4 adet fan alıp daha kurulumunu gerçekleştiremedim :( 4 pin hepsi aldığım yer herhangi bir ek kabloya ihtiyacım olmadığını söyledi, nasıl yapacağım bilmiyorum.
Ya pwm çoklayıcı almanız gerekli ya da fanları geri verin size söylediğim fanları alıp yukarıda dediğim şekilde bağlantılarını yapın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı