Mavericks GTX 560 Desteği

Verdiğinizi takip ederek boot işleminide tamamladım çok teşekkürler. Şimdi küçük bi sorunum kaldı Clover Configuration la boot süresini ayarlamak istediğimde hdd deki config.plist seçilmiyor , pasif yani .
Clover.png

edit:Kuralları okudum şimdi .hızlıresim yasakmış . Üstteki resmi hızlıresimden url alıp yüklemiştim . Özür diliyorum resimin boyutu 1,5 mbyte ydi siteye yükleyemedim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şey kext yükleyeeğim zamanda gözükmüyor. Masaüstündende seçilmiyor. Kısacası open yaptığımda hiç birşey seçemiyorum. Diğer programlarda da böyle. Hepsi pasif. Sanırım güvenlikle ilgili bi sorun var. Ayarlara baktım ama birşey bulamadım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
şey hocam hani config.plist i seçemiyorumya, sadece o değil başka dosyalarıda seçemiyorum. Ama çok teşekkür ederim 5 den fazla sorunumu direk çözdünüz. Son bir sıkıntım var bunada yardımcı olursanız uğraştırmıcam bida.Ben mavericksi sildim, yosemiteyi kurdum yine bootos hatası aldım ama sizin verdiğiniz linkten çözdüm sayenizde.
Tek sıkıntı Gtx560(no ti) ekran kartımı tanıtamadım.Clover da -v , npci , dark, nv_disable=1 ve kext-dev-mode yazılı otomatik(sizin siteden indirdim )
şimdi benim harici grafik kartım yok hd 4000 gibi sadece gtx560 var. Normal kurulum yapmaya başlarken nv_disableyi siliyorum ama busefer rest atıyo . Yardımınız lazım
 
Sorun programlar açamamaksa, Sistem Ayarları-> Güvenlik-> Genel menüsünden ->'Uygulamalara buradan izin ver' -> Heryerden işaretle.
Güvenlik.png


Grafik kartını sorunsuz tanıması lazım. nv_disable=1 ile girince tanımıyor mu? Clover bu komutları gir: nvda_drv=1 nv_disable=1.Sistem açıldıktan sonra aşağıdaki bağlantıdan NVIDIA Web Driver indir ve kurulumunu yap.
http://www.tonymacx86.com/graphics/141687-nvidia-releases-alternate-graphics-drivers-10-9-5-334-01-03f01.html
Ardından Öntanımlı grafik olarak, NVIDIA seç ve sistemini başlat. Boot komutu olarak nvda_drv=1 nv_disable=0 olarak gir.
Not: Eğer driver yüklenememe hatası verirse, Clover Configrator ile SMBIOS ayarlarını Mac 3.1 olarak yeniden ayarla.
 
başlangıçtaki clover boot da nvda_drv=1 yazmadan sadece Graphic injecter menüsünden kartın altındaki inject yazan yere tik koydum . Sonra masaüstüne geldiğimde kartı tanıdı ama ekran çözünürlüğü falan aynı fena kasıyor.Web driverda bana uyumlu değilmiş buyrun resim.

Not: Cloverda -v , darv , nv_disable , kext_dev_mode ,nci 0*20000 kodları yazılı

IMG_0797 (1296 x 968).jpg
 
Son mesajımı dikkatli oku. Mesajda yazılanları adım adım uygula. Web driver uyumlu değildir sorunu için bir not paylaştım.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı