Becks
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Arkadaşlar dün gece eski ama laptop olarak işimi hala gören Packerd Bell Easynote tj65 dizüstü bilgisayarıma dual olarak Mavericks kurdum, bilgisayarda Windows 10 kuruluydu. Kuruluydu diyorum çünkü bir kaç restart yapmadan sonra (ara restartlarda Windows geliyordu sorun yoktu) siyah ekranda ve sol üstte imleç yanıp sönüyor ve o şekilde kalıyor. Ne oldu acaba Windows uçtu mu? Bu olayın sebebi ne olabilir ve Windows'u tekrar geri nasıl getirebiliriz? Bu konuda yardımcı olabilir misiniz?
Teşekkürler.
Konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
Konuya ilave olarak sormak istiyorum
Yukarıda da belirtmiştim mesajımda ama Şimdi wimdows kurulu pcye dual boot maverick kurdum ve sonra windows uctu. Şuan hddnin windows olan bölümünü görmiyor gibi duruyor.
Sadece maverick kurulu bölümü çalıştırabiliyorum.
1-Suan sadece mac os kurulu iken diski komple ntfs olarak nasıl sıfırlarım? En baştan başlamak istiyorum cünkü.
2-Windows kurulu ntfs olan diski mace göre bölüntülerken 2 tane bölüm oluştrarak hem mavericks hemde daha güncel bi sürümü iki yarı bölüme kurulabilir mi?
Maverick üstünü denemedim çünkü kaldırıp kaldırmayacağını deneyeceğim, ama en azından maverick elimin altında olsun istediğimden dolayı iki ayrı bölümü soruyorum.
Bu konularda yardımcı olabilecek arkadaslardan bilgi almak isiyorum.
Şimdiden teşekkürler.
Teşekkürler.
Konu hakkında yardımcı olabilecek kimse var mı acaba?
Konuya ilave olarak sormak istiyorum
Yukarıda da belirtmiştim mesajımda ama Şimdi wimdows kurulu pcye dual boot maverick kurdum ve sonra windows uctu. Şuan hddnin windows olan bölümünü görmiyor gibi duruyor.
Sadece maverick kurulu bölümü çalıştırabiliyorum.
1-Suan sadece mac os kurulu iken diski komple ntfs olarak nasıl sıfırlarım? En baştan başlamak istiyorum cünkü.
2-Windows kurulu ntfs olan diski mace göre bölüntülerken 2 tane bölüm oluştrarak hem mavericks hemde daha güncel bi sürümü iki yarı bölüme kurulabilir mi?
Maverick üstünü denemedim çünkü kaldırıp kaldırmayacağını deneyeceğim, ama en azından maverick elimin altında olsun istediğimden dolayı iki ayrı bölümü soruyorum.
Bu konularda yardımcı olabilecek arkadaslardan bilgi almak isiyorum.
Şimdiden teşekkürler.