Mavericks - Windows 8.1 Dual Boot Problemi

humanteka

Hectopat
Selam arkadaşlar. Sata diskimi ikiye bölüp ilk bölüme mavericks, ikinicisine windows 8.1 kurdum. Ancak usb olmadan bilgisayar açılışında hangi sistemi açmak istediğimi sormadığı için chimera bootloader 2.2.1'i, kurdum. Kurulumdan sonra açılışta boot ekranı geldi ve mavericks'e girmede sıkıntı yok. Ama windows'u seçince aşağıdaki 2. resimde imleç sürekli yaıp sönüyo ve windows açılmıyo. (Windows kurulum cd'sini takıp açılış sorununu gidermeyi denedim ancak işlem başarısız oldu.)

Değerli çözüm önerilerinizi bekliyorum.

- - - Güncellendi - - -

Arkadaşlar yabancı forumlarda çözüm bulamadım. Yokmu yardımcı olabilecek bir vatandaş?

Bu arada donanım bilgilerim:

• Gigabyte P55A-UD4 anakart
  • Intel Core i5 760 işlemci
  • Nvidia GTX460 1gb
  • Kingston 8gb 1600 mhz ram (2x4gb)
  • Western Digital Cavaiar Black 1 TB HDD (WD1002FAEX)

Bilgisayar açılırken, henüz chimera gelmeden boot ekranına girip, direkt windows yüklü sürücüden boot etmeyi denediniz mi? Bilgisyar açılırken devamlı DEL'e basıp, boot olarak windows yüklü sürücüyü seçin bakalım. Chimera gelmeden direkt Windows açılacak mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı