Mavericks'i Yosemite Yükseltme

Bak şu alıntı yaptığın mesajdaki yönergeleri niye uygulamıyorsun? En fazla 1 saatini alacak. Niye kasıyorsun bu kadar anlamıyorum.

Anlayamadığım yer şurası hocam; "Bununla Mac üzerinden USB imajını hazırla. Daha sonra Transmac ile gerekli kextleri bunun üzerinden sil." Burada usb üzerine kurulum yapmam gerekiyor değil mi bir usb'ye atacağım yine yani? Yoksa direk masaüstüne kurulum dosyası gibi atacak mı?

USB imajını istersen Mac üzerinden o rehber ile hazırla yada Windows üzerinden daha önce nasıl USB imaj hazırladıysan öyle hazırla. Sonuçta yapman gereken USB imaj hazirlamak. Sonra nvidia kextlerini sil ve dediğim gibi diskini formatlamadan direk kurulum yap.

USB imajını istersen Mac üzerinden o rehber ile hazırla yada Windows üzerinden daha önce nasıl USB imaj hazırladıysan öyle hazırla. Sonuçta yapman gereken USB imaj hazirlamak. Sonra nvidia kextlerini sil ve dediğim gibi diskini formatlamadan direk kurulum yap.

Hocam kendimi anlatamadım sanırım. Cidden ben kendimden rahatsız oldum tekrar k.bakmayın. :) Demek istediğim bu clover special edition ile yaptığımda yine bir usb bellek takıp ilk mac kurduğumdaki gibi flash bellekten boot etmem gerekiyor değil mi? Yoksa flash bellek takmadan yapabilir miyim? Onu soruyordum. Yardımlarınız için teşekkürler. Kolay gelsin.

Flash bellek kullanacaksın.

Hocam dediklerinizi yaptım kextleri sildim. clover üzerinden usb üzerinden boot ediyorum verbose modda açtım. Bu seferde bluetooth hatası veriyor. inject edid i denedim. inject inteli denedim. graphic seçeneklerinde hepsini denedim. Ama hala bluetooth hatası veriyor.

Şu an kurulu olan sisteminin config.plist dosyasını kullan.
Başta onu kullanmayı denedim ilk olarak hic bi değişiklik yapmadan yükleme başlatmayı denedim fakat olmadı. O nedenle bu yöntemleri denedim.

Edit: kextleri silmem fark eder mi fakesmc hariç? Daha sonra kext kurulumu yaomam gerekir mi yeniden maverickste mevcut olanları?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı