Mavericks'i Yosemite Yükseltme

Dosyaya sağ tıkla bu disk hakkında açıp disk izinlerine bakar mısın? Senin kulanıcı ismin olarak read & write değilse sağ altta kilit işareti var. Ona tıkla ve disk izinlerini değiştir.

izinler var gibi görünüyo ama. Kullanıcı adım ugur.

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2015-06-01 01.56.13.png
    Ekran Resmi 2015-06-01 01.56.13.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 332
.dmg dosyalara girmek istediğimde transmacten açıyor. Transmacte not access hatasi veriyor dosyalarda hata var sanırım anlamayamadım. Sıfırdan indireceğim. Raw dosyasını kurmak için yine usb'ye mi atmam gerekiyor yoksa mac üzerinden direk kurabilir miyim? Boot ayarı yapmak istemiyorum çok zorlu oluyor

Diğer yöntem; Clover Special Edition İle USB Oluşturmak
Bununla Mac üzerinden USB imajını hazırla. Daha sonra Transmac ile gerekli kextleri bunun üzerinden sil. Bu imaj ile Yosemite yükleme ekranına gel. HDD biçimlendirmeden ( Dikkat sakın biçimlendirme yapma!!) Direk yükleme menüsünden Yosemite kurulu olan diskini seç ve kurulumu yap. Bu sistemini güncel sürüme yükseltecektir.
Ancak bu işlemleri yapmadan önce önemli dosyalarının yedeklerini almayı unutma!

Diğer yöntem; Clover Special Edition İle USB Oluşturmak
Bununla Mac üzerinden USB imajını hazırla. Daha sonra Transmac ile gerekli kextleri bunun üzerinden sil. Bu imaj ile Yosemite yükleme ekranına gel. HDD biçimlendirmeden ( Dikkat sakın biçimlendirme yapma!!) Direk yükleme menüsünden Yosemite kurulu olan diskini seç ve kurulumu yap. Bu sistemini güncel sürüme yükseltecektir.
Ancak bu işlemleri yapmadan önce önemli dosyalarının yedeklerini almayı unutma!

Merhaba hocam k.bakmayın rahatsız ediyorum. Sizin paylaştığınız 10.10.3'ü de Recep Bey'in paylaştığı 10.10'u da .dmg olarak indirdim. Recep Bey'in paylaştığı dmg'den extensiondan nvda ları sildim. Yosemite Yükle'ye çift tıkladığımda "Bu makine için yükleme bilgileri bulunamadı. AppleCare'e danışın." diyor. Sizin verdiğinizde de kextler silinmiyor normal indirme dosyası gibi. Direk kextleri silmeden girmek istediğimde aynı hatayı alıyorum ekranda.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı