Mavi Bilgisayar güvenilir mi?

14 gün içerisinde iade hakkın var nasıl olsa. Gelsin bir gör. Kutusuna ıvır zıvırına hasar vermezsen iade almak zorundalar.
Kutusunu açarsam ve ürün bozuk çıkarsa, iade almamalarından şüpheleniyorum açıkçası.
Bu kadar pahalı bir ürünü riske etmeye gerek yok bence.

Bence direkt iptal et zamanından çalmasınlar.
İptal edip etmemek arasında gidip geliyorum.
 
Kargolama en geç olarak belirtilmiş. Sıfır olduğunu teyit ettiyse sıkıntı olacağını sanmıyorum (en ucuz burada ise iptal etme bence) Eğer 2. El olmasından vs korkuyorsan, biraz saçma ama kargo poşetini açarken videoya al, tedbir amaçlı elinizde bir kanıt olmuş olur.
 
Yok kardeşim bişi olmaz mağazaya güvenmeye bilirsin ama n11 var arada birşey olmaz. Ayrıca kargo için mağazaya soru Sor bölümünden kargoyu erken yollamalarini isteyebilirsin.
Kafandaki tüm soruları satıcıya sor.
 
@Yusuf178
Böyle diyenler de var...

Ama bahsedilen fark 50-100₺ değil, 1000-2000₺ bir fark 😂
Yok kardeşim bişi olmaz mağazaya güvenmeye bilirsin ama n11 var arada birşey olmaz. Ayrıca kargo için mağazaya soru Sor bölümünden kargoyu erken yollamalarini isteyebilirsin.
@onlinee 'ında dediği gibi internet üzerinde mavi bilgisayar hakkında hiçbir şey yazmıyor ve 2 farklı alışveriş sitesinde de puanları kötü olduğu için iptal ettirme kararı aldım. Artık en kötü 7200 tl ye FlyTechnology üzerinden alırım. Önerileriniz için teşekkürler.
 
Merhabalar,

Ben n11 üzerinden yeni Oculus 2 128gb aldım Mavbilgisayarr üzerinden. Puanı düşük olduğu için tereddüt etmiştim yine de fiyat avantajı nedeni ile aldım. Tam kar zamanına denk geldiği için ithalatçı firma ve yollar nedeni ile bana ulaşması normalden uzun sürdü. Ancak satıcı bu zaman diliminde devamlı bilgi verdi ve çok ilgili davrandı. Sonunda da ilave bir kıyak yaparak beni çok mutlu etti. Ben internette bilgi bulamamıştım satıcı ile ilgili, diğer arkadaşların da işine yaraması için bu yorumu bırakmak istedim.

Kısacası şüphe ile yaklaşmıştım, çok memnun kaldım. Herkese de tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı