melihyanazzz
Kilopat
- RAM
- Corsair 3000MHz 8x2 CL16
- SSD veya HDD modeli
- Samsung 980 PRO 1TB
- Ekran kartı
- Sapphire RX590 8GB
- Anakart
- Gigagbyte A320M S2H
- İşlemci
- Ryzen 5 3500X
Hocam selamlar başlıkta belirttiğim gibi haftalardır uğraştığım mavi ekran hatalarından iyice bıktım. Normal kullanımda bazen, oyuna girdiğimde ise direkt mavi ekran hatası alıyorum. RAM'leri test ettim (Memtest86 ile fakat fotoğrafını çekemedim) sorun yoktu. Minidump dosyalarını atardım ancak aldığım hataları klasöre kaydetmiyor belli başlı hata kodları alıyorum zaten (CRITICAL_PROCESS_DIED, KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION)
Donanımsal olarak sorun yok, yani yaptığım testler doğrultusunda sizin de fikrinizi almak istiyorum. SSD testi yapıyorum sorun yok. Hadi diyorum HDD'de sorun var onu da test yapıyorum onda da sorun yok. DDU ile sürücüleri silip tekrar güncel driver kuruyorum yine geçmiyor artık yazılımsal olarak bakmaya başladım soruna çünkü yapmadığım şey kalmadı ekran kartı VBIOS güncelledim anakart BIOS güncelledim hatta sorun PSU'dadır diye PSU'yu değiştirdim. Son çare format atmak sanırım format atarsam düzelir mi?
Donanımsal olarak sorun yok, yani yaptığım testler doğrultusunda sizin de fikrinizi almak istiyorum. SSD testi yapıyorum sorun yok. Hadi diyorum HDD'de sorun var onu da test yapıyorum onda da sorun yok. DDU ile sürücüleri silip tekrar güncel driver kuruyorum yine geçmiyor artık yazılımsal olarak bakmaya başladım soruna çünkü yapmadığım şey kalmadı ekran kartı VBIOS güncelledim anakart BIOS güncelledim hatta sorun PSU'dadır diye PSU'yu değiştirdim. Son çare format atmak sanırım format atarsam düzelir mi?