Çözüldü Mavi ekran hataları

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kafkef89

Hectopat
Kek günü
Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer

Arkadaşlar doğru yaptım mı bilmiyorum ama bunlar mavi ekran hatalarım oyun esnasında bu hataları verip oyundan çıkıyor. Yorumlarınızı bekliyorum
Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer

Arkadaşlar doğru yaptım mı bilmiyorum ama bunlar mavi ekran hatalarım oyun esnasında bu hataları verip oyundan çıkıyor. Yorumlarınızı bekliyorum

Son düzenleme:
Mavi ekran ekibi toplanmış bana da yer var mı?
Olmaz olur mu ama ben sorunları söyledim. Sadece BIOS güncel mi değil mi onu göremedim. Yakında onu da öğreneceğim inşallah.😉

İlk mavi ekran sürücü sorunundan kaynaklı. Sanırım stabil olmayan ya da uyumlu olmayan bir AMD ekran kartı Driver'i kurmuşsunuz @Enes3078 dediği gibi.

Güvenli moda geçiş yapıp aygıt yöneticisinden eski sürücüye geri dönün.

Diğerlerinede bakıp yazacağım.

edit:

Sürücü kaynaklı sanırım iki minidump dosyasınıda inceledim. Dediğim gibi ilk olarak güvenli moda geçiş yapın ve aygıt yöneticisinden eski sürücünüz varsa ona geçiş yapın AMD ekran kartınızı seçerek. Yoksa direk Driver silin. Sistemi yeniden başlatın.

AMD Ryzen Master Driver'da güncelleseniz çok iyi olur.
Önermiyorum. Kaldırması gerekli. Hala dosyalar açık değil ancak şimdiye kadar incelediklerimde görmüş olman lazım. Kaldır diyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı