K KerimEyup Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #1 Sıklıkla mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Minidump dosyaları burada: Minidump dos - Google Drive Arkadaşlar bilen yardım etsin format atmak istemiyorum. @Murat5038 yardımcı olabilir misin? İlgilenecek birisi yok mu? MemTest86+ testini 3 saat boyunca yaptım sorun bulmadı. Bellekler de sorun yok sanırsam.
Sıklıkla mavi ekran hatası alıyorum. Yardımcı olur musunuz? Minidump dosyaları burada: Minidump dos - Google Drive Arkadaşlar bilen yardım etsin format atmak istemiyorum. @Murat5038 yardımcı olabilir misin? İlgilenecek birisi yok mu? MemTest86+ testini 3 saat boyunca yaptım sorun bulmadı. Bellekler de sorun yok sanırsam.
Mr.Acar Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2017 Mesajlar 4.505 Makaleler 14 Çözümler 171 Yer Türkiye/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Profil Kapağı 1521878528 2 Şubat 2018 #2 Sisteminiz nedir? Ekran kartınız güncel değil galiba. DDU ile olan sürücüyü kaldırıp en güncel ekran kartı sürücüsünü kullanın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Artı 0 Eksi
Sisteminiz nedir? Ekran kartınız güncel değil galiba. DDU ile olan sürücüyü kaldırıp en güncel ekran kartı sürücüsünü kullanın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi
KS KS K KerimEyup Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #3 R5 1600 GTX 1080 Kısaca. Mr.Acar dedi: Sisteminiz nedir? Ekran kartınız güncel değil galiba. DDU ile olan sürücüyü kaldırıp en güncel ekran kartı sürücüsünü kullanın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Aslında en sonda ama yinede yapayım. @Murat5038 Sen minidump'tan anlıyorsun bakar mısın? DDU ile kaldırdım ve sürücüleri yükledim ben mavi ekran hatasını PUBG ve Black Desert oynarken alıyorum genel de. Artı 0 Eksi
R5 1600 GTX 1080 Kısaca. Mr.Acar dedi: Sisteminiz nedir? Ekran kartınız güncel değil galiba. DDU ile olan sürücüyü kaldırıp en güncel ekran kartı sürücüsünü kullanın. DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi Genişletmek için tıkla... Aslında en sonda ama yinede yapayım. @Murat5038 Sen minidump'tan anlıyorsun bakar mısın? DDU ile kaldırdım ve sürücüleri yükledim ben mavi ekran hatasını PUBG ve Black Desert oynarken alıyorum genel de.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Şubat 2018 #4 http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_B350-PLUS/PRIME-B350-PLUS-ASUS-3803.zip BIOS sürümünüz 3803 değilse güncelleyin. İnternet bağlantı sorunun olduğu gözüküyor ağ sürücülerinizi güncelleyin. Ses sürücünüzde de sorun gözüküyor. Kaspersky panelinden oyunun xincode yazılımını güvenliler listesine olduğunu doğrulayın. Artı 0 Eksi
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/SocketAM4/PRIME_B350-PLUS/PRIME-B350-PLUS-ASUS-3803.zip BIOS sürümünüz 3803 değilse güncelleyin. İnternet bağlantı sorunun olduğu gözüküyor ağ sürücülerinizi güncelleyin. Ses sürücünüzde de sorun gözüküyor. Kaspersky panelinden oyunun xincode yazılımını güvenliler listesine olduğunu doğrulayın.
KS KS K KerimEyup Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #5 Xincode yazılımı nedir ve paneli bulamadım nerede? Nasıl yapacağım? Sürücüleri hemen güncelliyorum. PRIME B350-PLUS Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye Buradan sürücüleri güncelliyorum. BİOS'um güncel. Ağ güncellerken onar seçtim sadece değiştir de vardı ama o işaretlenmiyordu. Ses driver'ını da yükledim. Sorun var demişsiniz ama ben direk driver'ı yükledim. Sorun nedir? Artı 0 Eksi
Xincode yazılımı nedir ve paneli bulamadım nerede? Nasıl yapacağım? Sürücüleri hemen güncelliyorum. PRIME B350-PLUS Sürücüler & Araçlar | Anakart | ASUS Türkiye Buradan sürücüleri güncelliyorum. BİOS'um güncel. Ağ güncellerken onar seçtim sadece değiştir de vardı ama o işaretlenmiyordu. Ses driver'ını da yükledim. Sorun var demişsiniz ama ben direk driver'ı yükledim. Sorun nedir?
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Şubat 2018 #6 İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. KerimEyup dedi: Xincode yazılımı nedir Genişletmek için tıkla... Kullandığın oyunun koruması. KerimEyup dedi: paneli bulamadım nerede? Genişletmek için tıkla... Kullandığın antivirüsü veya ayarlarını açamıyorsanız neden kullanıyorsunuz? Kaspersky Internet Security Kullanma kılavuzunu ve içerikleri inceleyip öğrenin. Artı 0 Eksi
İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın. KerimEyup dedi: Xincode yazılımı nedir Genişletmek için tıkla... Kullandığın oyunun koruması. KerimEyup dedi: paneli bulamadım nerede? Genişletmek için tıkla... Kullandığın antivirüsü veya ayarlarını açamıyorsanız neden kullanıyorsunuz? Kaspersky Internet Security Kullanma kılavuzunu ve içerikleri inceleyip öğrenin.
KS KS K KerimEyup Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #7 Internet Security kullanmıyorum Anti-Virüs kullanıyorum. Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Şubat 2018 #8 Kaspersky Anti-Virus Artı 0 Eksi
KS KS K KerimEyup Kilopat Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2018 #9 Report.rar Raporlar buyrun. @Murat5038 Raporu hazırladım bakar mısın? Artı 0 Eksi
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.459 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 2 Şubat 2018 #10 RAM'ler doğru slota takılmamış. DIMM A2 ve B2 slotlarına takın. Temiz önyükleme yapın ve zamanlanmış görevleri devredışı bırakın. Sürücü bulucu kullandığınız için de bundan sonra yazılımsal yardımım yoktur. Artı 0 Eksi
RAM'ler doğru slota takılmamış. DIMM A2 ve B2 slotlarına takın. Temiz önyükleme yapın ve zamanlanmış görevleri devredışı bırakın. Sürücü bulucu kullandığınız için de bundan sonra yazılımsal yardımım yoktur.