Sürücü tipini bilmiyorum. Ben direkt olarak yüklemiş olduğum linki bırakayım, siz daha iyi anlarsınız. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIAYüklemeye çalıştığınız sürücü tipi nedir, "Standart" ve "DHC" hangisini indirdiniz?
Sürücü tipini bilmiyorum. Ben direkt olarak yüklemiş olduğum linki bırakayım, siz daha iyi anlarsınız. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA
Evet, 2. sayfada yazmıştım. GTX1650Bunu dene.
Bu arada ekran kartın ne ben göremedim yazdın mı?Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
www.nvidia.com.tr
Sizin yollamış olduğunuz driver ile sorunsuz bir şekilde kurdum. Benim paylaştığım driver ile sizin yollamış olduğunuz driver arasında ne fark var? Başka bir zaman format sonrasında tekrar kurmak istediğimde nasıl yapacağım?Bunu dene.
Bu arada ekran kartın ne ben göremedim yazdın mı?Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Sürücüsü | NVIDIA
www.nvidia.com.tr
Sorunun ana kaynağı olan, mavi ekran hatasını aldığım AMD tarafında hangi güncelleştirmeyi kurmalıyım? 425 ve 415mb olan sürümleri var. (İşlemci 3550H)Sizin sürücü Standart, benim yolladığım DCH.
Eki Görüntüle 464414
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.