Mavi Ekran Hatası (Thread Stuck In Device Driver)

Xouwei

Kilopat
Yaklaşık 1 ay önce laptop satın aldım. Herhangi bir sorun yoktu, ancak 2 gün içerisinde 3-4 kez mavi ekran hatası aldım. BlueScreenView programı ile tarattım ancak bir şey anlamadım. Sorunun kaynağı nedir arkadaşlar?

BlueScreenView.png

Sürücü tipini bilmiyorum. Ben direkt olarak yüklemiş olduğum linki bırakayım, siz daha iyi anlarsınız. Grafik Sürücüsü - GeForce Game Ready Driver | NVIDIA

Bunu dene.
Bu arada ekran kartın ne ben göremedim yazdın mı?
Evet, 2. sayfada yazmıştım. GTX1650
Bunu dene.
Bu arada ekran kartın ne ben göremedim yazdın mı?
Sizin yollamış olduğunuz driver ile sorunsuz bir şekilde kurdum. Benim paylaştığım driver ile sizin yollamış olduğunuz driver arasında ne fark var? Başka bir zaman format sonrasında tekrar kurmak istediğimde nasıl yapacağım?

Son düzenleme:
Evet onuda kurun.
  • Fakat önemli nokta şu üst üste sürücü kurmamak, çoğu zaman sürücü hataları büyük çoğunlukla bu yüzden çıkıyor.
  • Ethernet veya Ses sürücü dahi olsa eskisi Güvenli mod ile silinir sonra yenisi kurulur.
  • Diğer bir önemli nokta ise Windows arka planda sürücü kurmadan sizin önce kurmanızdır bunun önüne geçmek için interneti kapatmak gerekir.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı