Mavi ekran hatası 'unexpected store exception'

İşletim sistemi
Windows 10

draqon123

Kilopat
Daha fazla  
Yeni klasör.rar arkadaşlar birkaç haftadır 'unexpexted Store exception' diye bir mavi ekran hatası alıyorum ve bilgisayarı sıfırlamama rağmen hata düzelmedi. BIOS güncel ve internetteki yer alan bazı tavsiyeleri dinlediğimde yardımı olmadı. DMP dosyalarını paylaştım, rica etsem yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
beklettigim için üzgünüm şuanda test aşamasında. sfc scannow islemini de yapıp bütün sonuçları bir anda paylaşıyim diyorum
Tamam sorun değil, bir arada paylaşmanız daha da iyi olur.

Dosya Ekleri

• IMG_20210131_181159.jpg
    IMG_20210131_181159.jpg
    196,2 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20210131_181212.jpg
    IMG_20210131_181212.jpg
    189,5 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_20210131_193654.jpg
    IMG_20210131_193654.jpg
    132,5 KB · Görüntüleme: 51
Diskte bad sector var. Bu mavi ekrana sebebiyet verebilir.

Diskin garantisi varsa garantiye yollayın ya da yeni bir disk almanız gerekebilir.

"sfc /scannow" komutu başarı ile tamamlanmış.

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu gir " chdsk /f /r " bu komutu gir. Sonra " y " tuşuna basın.

Komut hakkında bilgi.

"heath" sekmesine bakarsan zaten " warning" ve " attention " var.

Diskin garantisi varsa garantiye yollayın ya da yeni bir disk almanız gerekebilir.

CMD'yi yönetici olarak çalıştır ve şu komutu gir " chdsk /f /r " bu komutu gir. Sonra " y " tuşuna basın.

Komut hakkında bilgi.

hocam peki bu sfc scannow sorunu düzeltmişmidir acaba. diski tarattıktan sonra sfc scannow komutunu vermiştim

Komut hakkında bilgi.

Chkdsk cannot run because the volume is in use by another
process. Would you like to schedule this volume to be
checked the next time the system restarts? (Y/N) chkdsk /f /r komutunu verdim şöyle bir ekran geldi

"sfc /scannow" komutu Windows' ait olan eksik veya bozuk dosyaları düzeltiyor. Diski değil.

Benim verdiğim komut ise diskleri kontrol ediyor ve düzeltmeye " çalışıyor ".

"sfc /scannow" komutu Windows' ait olan eksik veya bozuk dosyaları düzeltiyor. Diski değil.

Benim verdiğim komut ise diskleri kontrol ediyor ve düzeltmeye " çalışıyor ".
hocam şimdi de system service exception hatası vermeye başladı ve bu verdiği 3. farklı mavi ekran hatası. Hadi diyelim önceki sorun hdd ile ilgili ve yeni HDD alinca çözülecek bu sorun ne alaka. Format atsam komple çözer mi acaba

eski dosyaları gayet güzel paylaşabiliyordum ama bu dosya için erişim engellendi diyor. Ben vazgeçtim artık hocam sizleri de yordum o kadar hakkınızı helal edin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı