Mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10
Dosyanın erişimini açın.

Ek Açıklama 2020-08-16 103509.png

her türlü mavi ekranı yedim şuana dek bilgisayarı yeni topladım sebebini anlamıyorum birkere windowsu sıfırladım ondan sonra uzun süre olmadı ama tekrar oldu şimdi ve işin garibi oyun oynarken hiç bir hata donma kasma mavi ekran gibi hatalar almıyorum sadece google üzerindeyken veya netflix kullanırken microsoft edge kullanırken masaüstünde takılırken durduk yere donuyor veya mavi ekran alıyorum bazen

USB portlarındaki tüm aygıtları çıkartın.
BIOS güncel değil sanırım, güncelleyelim.
iTunes, QuickTimePlayer gibi uygulamalar varsa kaldıracaksınız, sorun gidene kadar kullanmayacaksınız.

Son düzenleme:

Verdiğim linkten 2807 yazan sürümü kuracaksınız.

Asus anakartlar için Recep Baltaş'ın zamanında çektiği bir rehberin videosunu bırakıyorum. Yardımcı olacaktır bu video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Verdiğim linkten 2807 yazan sürümü kuracaksınız.

Asus anakartlar için Recep Baltaş'ın zamanında çektiği bir rehberin videosunu bırakıyorum. Yardımcı olacaktır bu video.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1614883271848.png

bu iki dosyayımı flasha atayım

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı