Arda Yamann

Hectopat
Merhaba, ben bilgisayarıma işlemci, RAM ve anakart aldım. Dün gece GTA V'i indirmeye bırakmıştım, uyku modunu kapatmıştım. Sabah kalktığımda PC çalışıyordu, kasa ve monitör soğuktu ve ekranda Gigabyte yazıyordu. Altta da BIOS'a girme tuşları yazıyordu. Bir türlü çıkamadım ve güç düğmesi ile PC'yi yeniden başlattım. İndirme çok az olmuştu, bir anda klavye ve mouse sol tık sağ tık yaptım olmadı ve sonra mavi ekran hatası verdi. Sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Pc açıkken elektrik gidip gelmiş olabilir. Ani gidip gelmelerde pcde dalgalanmalar oluyor ve kendini yeniden başlatabiliyor. Yeni aldığınız ürünler nasıl bilmiyorum ama bir anlayana gösterilmeli çünkü pcde uyumluluk esastır. Bir ürün çok iyi diğer ürün çok zayıf kalıyorsa ve zayıf olan ürün diğerine yetişmeye çalışmak için kendini zorluyor olabilir. Tabi bunlar varsayım sorun ne öngöremiyorum.

İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 AF.
Ekran kartı: R7 265 2 GB.
RAM: 8 GB 3200MHz.
Anakart: Gigabyte B450S2H
PSU: 350W.
3 kere denedim 3 ünde de aynı şey oldu nedeni nedir acaba sistem tamamen uyumlu

PC açılıyor mu şu an?

Açılıyor 10 saniye istediğimi yapıyorum 10 saniye sonra mouse hareket ettirebiliyordum fakat sağ tık sol tık çalışmıyor önceden format da attım düzeldi sonra yeniden oyun indirmeye koyunca hata vermeye başladı.

Minidump dosyanızı paylaşabilir misiniz?

Şu an çalışıyorum eve gidince paylaşırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…