Mavi ekran Minidump dosyası oluşmuyor

FrozenGG

Megapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim gibi bir konu daha açmıştım mavi ekran ile ilgili minidump dosyası istendi benden. Fakat Minidump dosyası oluşmuyor defalarca mavi ekran verdi bilgisayar. Mavi ekran sonrası bilgisayar açılırken "efi shell version 2.31" diye bir yazıyla açılıyor ve orda kalıyor bilgisayarı kapatıp açmadan düzgün açılmıyor.

Oluşmuyor hocam ilk onu kontrol ettim format sonrası mavi ekran gelince.

Şunu da ekleyim stabilite testinde harddisk hariç her şey stres altındaydı. Fakat sürücü yüklü olmadığından mıdır ekran kartı ısınmadı ama mavi ekran aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle PS/2 bağlantısı olmayan fare ve klavye de dahil tüm harici donanımları çıkartın. Bu şekilde bir süre bilgisayarınızı açık tutun. Mavi ekran hatası almazsanız bu harici donanımlarla ilgilidir.

Şayet alırsanız;

www.memtest86.com İlgili yazılımla RAM'leri teste tabi tutun. Şayet error verirse belirtin.

Ramleri test etmiştim ama tekrardan ederim şu klavye, fare, kulaklık, mikrofon ve hoparlörü çıkartayım.

Test işi ve mavi ekran verirmi diye beklerken uzun sürebilir yarın burda olabilirmisiniz. Şimdiden iyi bayramlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…