Mavi ekran sonrası hata kodu görünmüyor

Süleyman Uğuz

Attopat
Katılım
27 Haziran 2022
Mesajlar
41
Çözümler
1
Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 8 ay önce aldığım Acer Nitro 5 i5-10300H GTX1650 Ti laptopum var, ilk zamanlar birkaç kez mavi ekran hatası aldım. Ancak hem okul hem de işte çalışırken kullandığım PC olduğu için o zamanlar garantiye göndermeyi düşünmüyordum ki ilk zamanlar aldığım birkaç hatadan başka 3 hafta öncesine kadar mavi ekran hatası almadım, ancak son 3 haftadır çalışırken günlük mavi ekran almaya başladım. Kaydetmediğim bütün çalışmalar da gitti ve bana sürekli kaydetmekten başka bir çözüm bırakmadı. Kendi çevremde yaptığım istişare sonucu çoğu driverimi Revo ile sildim ve tekrar kurdum. CMD aracılığı ile RAM testi de yaptım, ekran kartı driverimi de silip tekrar kurunca sorun kalktı gibi oldu. Ancak bugün itibari ile tekrar mavi ekran almaya başladım. Kullanacak başka bir bilgisayar buluncaya kadar da garantiye gönderemeyeceğim. Eğer buna benzer bir sorun yaşayan ve garantisiz bu işi halledebilen birisi varsa yardımcı olabilir mi?

Not: Bilgisayarım mavi ekran hatası verdiğine yeniden başlatırken açılış ekranında kaldığı için kendim kapatıp açıyorum, bu sebepten olsa gerek hata dosyası oluşturmuyor. Yani mavi ekran sonrası hatayı bilemiyorum.
Bilgisayarımın tüm özellikleri için.
 
Hocam ilginiz için teşekkür ederim ancak BlueScreenView programı anladığım kadarıyla DMP dosyalarını açmak için, benim sorunum DMP dosyalarının kaydedildiği klasörlerin olmaması. O yüzden hatanın ne olduğunu da göremiyorum.
 

Geri
Yukarı