Çözüldü Mavi ekran ve siyah ekran hatası düzelmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Fatıhbrk1

Picopat
Daha fazla  
RAM
16gb kingston
Ekran kartı
Rx6700xt
Anakart
Asus b450m-k
İşlemci
Ryzen 5 5600
Merhaba, başlıktaki gibi siyah ekran ve mavi ekran hatası düzelmedi yeni işlemci ve ekran kartı aldım DDU ile driver sildim format attım. BIOS güncelledim her şeyi test ettim fakat oyuna girdikten sonra oyun içinde 5-10dk geçmeden oyun donuyor ve siyah ekran veya mavi ekran geliyor.(arada turuncuda gelebiliyor) OCCT'nin Power testinde de 3D adaptive hatasıyla karşılaştım.

Çözüm
Anakart değişimi yaptıktan sonra temiz kurulum yapıp BIOS ayarlarını sıfırladın mı ?
Merhaba. Minidump dosyalarını paylaşır mısınız? Müsait bir zamanda inceleyip geri dönüş yapacağım.

Minidump klasörü bomboş, hiç kaydetmemiş. Gelişme: Aygıt Yöneticisi'nden baktığımda ekran kartında aygıt başlatılamadı. "amduw23g hatası vardı." Driver Name: oem4.inf yazıyordu.

Sorun hala çözülmedi, yardım edebilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Geç yanıt için özür dilerim. Olay görüntüleyicisi raporuyla ilerleyelim o zaman. Sistem kısmını paylaşabilirsiniz.

Hocam OCCT ile VRAM ve 3D Adaptive testleri yapın 30 dakika olacak şekilde. Ayrıca OCCT'de Power testi yaptınız ve hata çıktı sanırım. Eğer hala tamire vermediyseniz dediğim 2 testi de yapın.

@Fatıhbrk1

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…