Mavi ekran Whea Uncorrectable nasıl çözülür?

İşletim sistemi
Windows 10

Emirrsss

Decapat
Daha fazla  
RAM
HYPERX FURY BEAST 32GB 3200MHZ CL16
SSD veya HDD modeli
WD BLUE M2 500GB 3500 2500
Ekran kartı
ASUS ROG 1080
Anakart
ASUS B450M PLUS 2
İşlemci
AMD RYZEN 5 5600
Merhaba geçen gün BIOS'tan ASUS optimal ayarını açmıştım NFS oynuyordum mavi ekran hatası ile karşı karşıya geldim mavi ekran hatası alınca BIOS'tan ASUS optimal ayarını kapattım fakat aynı sorun tekrardan devam etmekteydi bunun üzerine program aracılığı ile son indirdiğim programları yazılımları kaldırdım BIOS Update yaptım chipset driver güncelledim SSD sağlığımı kontrol ettim bir sorun göremedim. Hata hala devam ettiği için RAM'lerimde sıkıntı olabileceğini düşünüp RAM'lerimi değiştirdim sıfır RAM'ler aldım format attım internette yazan mavi ekran sorunlarını denedim ama aynı hatayı hala almaktayım CS2 gibi oyunlarda bir sıkıntı olumuyor grafik gerektiren çoğu oyunda mavi ekran yiyorum oyun 1 2 saniyeliğine droplanıp direk mavi ekran atıyor internette yazan yazılan her şeyi denedim PC'ye tüm testleri yaptım çoğu bileşinimi değiştirdim ama sorunum hala çözülmedi. PC'yi balkondan atacak raddeye geldim BIOS pilini bile çıkarıp tekrardan taktım ekran kartı slotunu RAM slotunu temizleyip tozunu alıp tekrardan taktım ama olmuyor işlemci ekran kartı sıcaklığını kontrol ettim belki o yüzden oluyor diye ama orada da herhangi bir sorun göremedim gerçekten yardıma ihtiyacım var çaresiz kaldım artık elimden bir şey gelmiyor yapabileceğim tüm testleri tüm her şeyi yaptım denedim. Minidump dosyası da atmıyor bu arada bilginize.

Son düzenleyen: Moderatör:
Küçük bellek dökümünü seçip dene.

Selam hocam demek istediğiniz ayar tam olarak nerede nasıl yapılıyor açar mısın biraz?

Selam hocam demek istediğiniz ayar tam olarak nerede nasıl yapılıyor açar mısın biraz?

Bu arada minidump dosyası oluşmuyor.

Hocam dediklerinizi yaptım küçük bellek dökümünü seçtim yine herhangi bir dump dosyası olmuşmuyor.

Bu arada minidump dosyası oluşmuyor.

Hocam dediklerinizi yaptım küçük bellek dökümünü seçtim yine herhangi bir dump dosyası olmuşmuyor.

Merhaba oradaki seçenekten işlemci döküm doyasını seçtim minidump dosyasını paylaşıyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı