Çözüldü Mavi ekranda dikey yeşil çizgi çıkması GPU sorunu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

kursunmusti18

Kilopat
Daha fazla  
Mavi ekranda dikey olarak yeşil çizgiler mevcut. Bu problemi daha önce yakın zamanlarda birkaç kez yaşamıştım oyun oynarken fakat bugün LoL'e her girişimde bununla karşılaştım. En sonuncusunda reset atıp ve kapayıp açmama rağmen uzun süre sonra ekran kendine geldi. Sizce ekran kartım ömrünü dolduruyor mu? Yoksa tamir edilebilir bir arızası mı vardır?

Dosya Ekleri

• 00d4891a-a8e2-4e8b-8572-769069be5e23.jpg
    00d4891a-a8e2-4e8b-8572-769069be5e23.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 394
Çözüm
W
DDU ile sürücülerinizi kaldırıp stabil sürücüleri resmi siteden yükleyin.

Sistem özelliklerim aşağıdaki gibidir. Ekran kartım ise Asus Amd R9 280X. Resmim kalitesiz olduğu için kusura bakmayın dikey çizgilenmeler vardı. Minidump dosyasını nasıl paylaşacağım sizinle? Buraya dosya yükleyemiyorum sanırım.

Dosya Ekleri

• 2020-11-03_12-22-43.png
    2020-11-03_12-22-43.png
    48,4 KB · Görüntüleme: 94
Minidump dosyalarınızı bu şekilde paylaşabilirsiniz.

DDU ile sürücülerinizi kaldırıp stabil sürücüleri resmi siteden yükleyin.

Çözüm
Dediklerinizi yaptım ve denemek için oyuna tekrar girdim. Oyunu sorunsuzca oynadım. Oyun kapanırken aynı hatanın rengi açık maviye dönmüş şekilde yatay çizgili versiyonunu aldım. Oyun dışında problem çıkarmayacak gibi duruyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı