Mavi Ekranda Gülücük İşareti Sorunu

RitArrrow

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Bugün bilgisayarımda mavi bir ekranda gülücük işareti çıktı. Ve ben de merak ettim. Çevremdeki insanlar sistemimin hack'lendiğini söylüyor. Ve internetten yaptığım alışverişlerden kredi kartı bilgilerime ulaşabileceklerini söylüyor. Bir öneriniz var mı? Yoksa bir hack'leme durumu değil mi ? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

CIA, FBI saldırmıştır :D Mossat ajanı da olabilir :)
Çevremdeki insanlar sistemimin hack'lendiğini söylüyor
O insanlara söyle azcık biraz kafalarını çalıştırıp bilgi edinme yoluna gitsinler sadece sallamasyon yapsın diye o beyin orada durmuyor.
Şimdi desem ara bul diye bulamayacağından burada kısaca yazayım. Win 7'den sonra çıkan sistemlerlerde mavi ekran hataları o şekilde çıkmakta, o salla kafa yapanlara da bunları anlatın. Bilgisayar başında oturmakla, facede dolaşmakla bilgisayar kullanılmıyor.

Minidump Dosyalarını Upload Etme
Dosyaları da paylaşın.

CIA, FBI saldırmıştır :D Mossat ajanı da olabilir :)

O insanlara söyle azcık biraz kafalarını çalıştırıp bilgi edinme yoluna gitsinler sadece sallamasyon yapsın diye o beyin orada durmuyor.
Şimdi desem ara bul diye bulamayacağından burada kısaca yazayım. Win 7'den sonra çıkan sistemlerlerde mavi ekran hataları o şekilde çıkmakta, o salla kafa yapanlara da bunları anlatın. Bilgisayar başında oturmakla, facede dolaşmakla bilgisayar kullanılmıyor.

Minidump Dosyalarını Upload Etme
Dosyaları da paylaşın.
Bilgisayar kullanmak nasıl oluyor ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı