Mavi ve kırmızı Switch arasındaki farklar nedir?

MT060915

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bir süredir klavye arayışı içindeyim çoğu arkadaş Galax Stealth 03'i önerdi bende almayı düşünüyorum.
Switch'lerin arasındaki farklara baktım ve çoğu yerde FPS oyunları için kırmızı Switch öneriliyor, bende isteklerime ve bütçeme göre kırmızı Switch klavye bulamadım.
Alacağım klavyede mavi Switch var ve bu Switch'lerin kırmızı Switch'lere göre gözle görünür bir farkı var mıdır?
FPS oyunları için ille de kırmızı switchmi alınması gerekir?

Kırmızı

• Hissiyatı: Yumuşak
  • Klik Sesi: Yok
  • Hareket Kuvveti: 45 cN
  • Atlama Noktası: Yok
  • Yaklaşık Ömrü: Her switch başına 50 milyon tuş vuruşu

Mavi

• Hissiyatı: Ağır
  • Klik Sesi: Yüksek
  • Hareket Kuvveti: 50 cN
  • Atlama Noktası: Var
  • Yaklaşık Ömrü: Her switch başına 50 milyon tuş vuruşu

İki anahtarı da uzun uzun kullandım, zorunda olmadıkça mavi anahtara bulaşmam artık. Hem çok sert hem de çok sesli. FPS oyuncusu isen zaten kesinlikle kırmızı anahtarlara yönel, tuşa yarım bassan bile yeterli oluyor ki bu da FPS oyunlarında ani refleks vermen gereken yerlerde büyük artı. Gece oynamak istediğinde de mavi anahtarlar bütün evi çınlatıyor o da ayrı bir eksisi.

Ses çok sıkıntı.
Kırmızı alman daha iyi.

Kırmızı daha sessiz diye biliyorum.

İki anahtarı da uzun uzun kullandım, zorunda olmadıkça mavi anahtara bulaşmam artık. Hem çok sert hem de çok sesli. FPS oyuncusu isen zaten kesinlikle kırmızı anahtarlara yönel, tuşa yarım bassan bile yeterli oluyor ki bu da FPS oyunlarında ani refleks vermen gereken yerlerde büyük artı. Gece oynamak istediğinde de mavi anahtarlar bütün evi çınlatıyor o da ayrı bir eksisi.

Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar, mavi Switch kullandım sesinden rahatsız olmuyorum, sert olması ile de bir problemim yok (belkide kırmızıyı kullanmadığım içindir :D) sorum şu; kırmızı Switch'in FPS oyunlarında daha çok önerildiği aşikar fakat aralarındaki fark gözle görülür ciddi bir fark mıdır? Mavi Switch'li biri kırmızı Switch'li birine göre açık ara farkla geride midir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı