Max 2500 TL Laptop Öneri

Ömer Pazoğlu

Hectopat
Daha fazla  
Biliyorum çok fazla konu açıyorum ama çok kararsiz kaliyorum biraz takintili kisiligim var kusura bakmayin lütfen :)

Aradığım bilgisayarin ekran karti minimum 840M ve işlemcisi i5 olmalı sogutma yönünden sıkıntısı olmayan bir laptop ariyorum. Çünkü çok fazla oyun(League of Legends) oynarım. Örneğin bilgisayara oturduğum zaman ihtiyaclarim disinda 10 saat boyu başından kalkmam. Bütcem 2500TL'dir daha uygun bi fiyat da olabilir. Aklımda ASUS X550LN i7 var. İnternet üzerinden alışveriş yapamayacağım için yabanci marka laptop olamaz. Teknosa, Mediamarkt, Vatan bilgisayar ve nova bilgisayarda satılan ürünlerden önerelebilirseniz çok daha iyi olur.

Zaman ayirip yardim eden ve okuyan herkese şimdiden çok teşekkürler iyi forumlar.

Mobilden yaziyorum türkçe imla kurallarina uymadiysam hepinizden çok özür diliyorum.

Benim önerim ikinize olsun Asus x550jk alın. HP asla tavsiye etmem. Doğal gaz yoksa evde kalorifer niyetine iyi olur ama.

Alabiliyorsanız @YKTYN 'un önerdiği MSI'ı alın. Bütçe oraya çıkmıyorsa eğer X550jk iyi bir tercih olacaktır. Zaten 4 gb ram ekleme seçeneğide mevcut sitede 19550 liraya falan geleyor bilgisayar.

Önerim yakın zamanda almayı düşündüğüm

Hp Pavilivion: HP PAVILION 15- P018ST J2S67EA KIRMIZI NOTEBOOK - Teknosa
Almanı kesinlikle önermem. Şuan GE70 eskidende bir HP kullanıcısı olarak söylüyorum cehennemden cennete çıkmış gibi oldum :) İnternetten alışveriş yapma imkanınız var ise x550jk modeline mutlaka bakın derim.

MSI GE70 2PC-460XTR Apache Core i5-4200H 8GB 1TB GTX850M 2GB 17.3" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim
MSI GE60 2PC-496XTR Apache Core i5-4200H 8GB 1TB GTX850M 2GB 15.6" Full HD FreeDos (Hediyeli) | sanalmarketim
www.sadecenotebook.com: MSI GE60 Apache 2PC-496XTR Notebook (GTX850m) Fiyatı MSI Notebook > MSI
www.sadecenotebook.com: MSI GE70 Apache 2PC-460XTR (GTX850m) Fiyatı MSI Notebook > MSI
Ben GE70 modelini sanalmarketimden almıştım 2550 liraya ama şimdi biraz artmış dolar yüzünden. İşlemcinin i5 olduğuna aldırma derim. Oyunlarda bi farkı yok işlemcinin. Karar senin araştır daha içine hangisi yatıyorsa onu al ama 2600 küsür lira para vereceksen ekranın 1920x1080 olmasına dikkat et. O kadar para verip 1366x768 alınmaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı