Max 4200TL monitörsüz sistem toplama

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Bu ay içinde bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Maalesef durumlar kötü :( en kötü PC bile 2000TL'den başlıyor ve bütçem belirttiğim gibi en fazla 4200TL bu fiyata ekipmansız sadece kasa olarak ne önerirsiniz hazır olarak? Çünkü bilgisayarı kendi ellerimle kuramam ve çok uzun sürmesini istemiyorum. Hazır olarak bir sitede GTX1050 Ti ve R5 1600 AF buldum. Sizce bu alınır mı yoksa daha iyi bir öneriniz var mı? Oyunlardaki değerler aşağı yukarı böyle olsa fena olmaz.
CS:GO 150FPS üzeri (Low 2 3 ayar High)
Valorant 150FPS üzeri(Low 2 3 ayar High)
Team Fortress 2 150FPS üzeri (verylow)
PUBG 75FPS üzeri (2 3 ayar High )
Battlefield 1 75FPS üzeri (Low)

Bulduğum pc:BLADE-1050Ti / AMD Ryzen 5 1600 AF / ASUS CERBERUS GTX 1050Ti / 8GB RAM / 240GB SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayır alınmaz. Ekran kartı çok eski
Bütçeyi 800 TL arttırabilirseniz bu piyasada en düşük bu sistem alınmalı artık:

Hayır alınmaz. Ekran kartı çok eski.
Bütçeyi 800 TL arttırabilirseniz bu piyasada en düşük bu sistem alınmalı artık:

Maalesef imkansız 500TL bile yükseltemem. Ekran kartinin eski oldugunu biliyorum fakat yazdigim oyunlarda iyi deger vermez mi?

İleride upgrade eder belki. Şimdilik götürür o kart seni.

GTX 1050 Ti kartini 2 3 yil kullansam yeterli olur ileride zaten illa bir GTX 1660 alabilirim. Attigim linkten mi alayim sizce yoksa i3 10000Fli olanindan mi alayim GameGaraj'dan.
Anlamadigim şey bu kart nasıl bir sorun cikartabilir bana arkadasim 3 yıldır sıkıntısız bir sekilde kullaniyor ve CS:GO LoL Valorant gibi oyunlarda 190 200FPS alabiliyor. Evet bende biliyorum piyasasaki degerini hak etmedigini fakat daha fazla beklemeden alsam Max 1 2 yil sonra upgradelesem olur mu sizce?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı