Max. 900 TL'ye monitör önerisi

beanliyo

Hectopat
Samsung LC24F390 ile 396 arasında fark nedir veya TN olarak AOC G2590 var Hepsiburada'da. Hangisini almalıyım? Ama şu Samsung da 390'la 396 arasında fiyat farkı dışında bişey göremedim. Bugün alacağım. Yorumlarınızı bekliyorum, çok kararsızım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam önerdiğiniz monitör BenQ GW2270H'dan daha mı iyidir, sizce 27 inç büyük değil mi, bozulma olmaz mı sizce?
Kağıt üstündeki özelliklere bakınca 27 inç'lik modelin parlaklığı 50 cd fazla bundan başka çok fark görünmüyor. Tabi ekran büyüdükçe Pixel Per Inch (PPI) değeri çözünürlük aynı kaldığı için düşüyor ve bu eğer monitöre çok yakın bakarak kullanan biriyseniz bulanık bir görüntü hissiyatı oluşturabilir. Ama 60 cm'lik masanın en uzak noktasına olacak şekilde koyup, arkanıza yaslanıp çok monitörün dibine girmeden bakıyorsanız (yaklaşık 1 metre gibi bir uzaklıktan bahsediyorum) bence 27 inçlik model daha alınası.

Ben ya monitörümü geri alıcam ya da parayı alıcam üstüne biraz koyup monitör alıcam. Benim garantide olan monitörüm benq 2270H. Gerçekten renk oranı ve kalitesi çok iyi. Siyah ve beyazları da iyi. Piksel yoğunluğu:102PPI, Konrast oranı(statik): 3000: - Renk derinliği:8 Bit. Sanırım bu oranlardan kaynaklanıyor. Var mı böyle değerleri aynı olup ekran oranı 23,6 olan önereceğiniz?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı