Dark Dean
Hectopat
- Makaleler
- 1
Exe dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarından bir şeyleri değiştirince açılıyordu, internetten bakmak lazım.
O çok işe yaramıyor. Not defterine kod yapıştırılıyordu.
Exe dosyasına sağ tıklayıp uyumluluk ayarlarından bir şeyleri değiştirince açılıyordu, internetten bakmak lazım.
Bende çalışmıştı oyunu korsan indirdiğimde. Steam versiyonunu bilemiyorum.O çok işe yaramıyor. Not defterine kod yapıştırılıyordu.
Steam versiyonunda da uyumluluğu ''Windows 98 / Windows Me'' yapınca çalıştı. Sorunsuz girdim oyuna.Bende çalışmıştı oyunu korsan indirdiğimde. Steam versiyonunu bilemiyorum.
Sağolun hocam. Bugün 3 dal sigaramı içmedim ama o fiyata Max Payne'imi aldımSteam'den kalkmıştı. Yeniden eklenmiş. Fazla bir indirim değil zaten görünce paylaşmak istedim. Yineden kalkabilir diye attım kütüphaneye. Alamayanlar için güzel fırsat.
![]()
Max Payne 2: The Fall of Max Payne on Steam
Max Payne 2: The Fall of Max Payne is a violent, film-noir love story. Dark, tragic and intense, the in-depth story is a thrill-ride of shocking twists and revelations. Love hurts.store.steampowered.com
Bende çalışmıştı oyunu korsan indirdiğimde. Steam versiyonunu bilemiyorum.
Steam versiyonunda da uyumluluğu "Windows 98 / Windows me" yapınca çalıştı. Sorunsuz girdim oyuna.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.