Max Payne 2 alınır mı?

Dusk06

Decipat
Yer
Ankara | Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar Max Payne 2 alınır mı?
3'ü oynadım 1 zaten Steam'de yok. Bu oyunun çok iyi olduğunu biliyorum ama orijinal sürümler sıkıntılı diyorlar.

Arkadaşlar Max Payne 2 alınır mı?
3'ü oynadım 1 zaten Steam'de yok. Bu oyunun çok iyi olduğunu biliyorum ama orijinal sürümler sıkıntılı diyorlar.

Kod satın alarak 1. oyunu da oynayabilirsiniz Steam üzerinden. Ben öyle yaptım.

1 ve 2'yi oynadım gayet güzel 3 oynamadım ama alınır bence 2 güzel bir oyun eğlendim ben.
Hocam Steam sürümünde bazı insanlar hatalardan bahsediyor. Eklenti kurmadan da bitirilir mi?

Kod satın alarak 1. oyunu da oynayabilirsiniz Steam üzerinden. Ben öyle yaptım.
Hocam bana fiyatı uygun ve güvenilir bir site önerebilir misiniz. Daha önce hiç kod almadım da.

Hocam Steam sürümünde bazı insanlar hatalardan bahsediyor. Eklenti kurmadan da bitirilir mi?

Hocam drivleri vb güncel tut ve üstteki linkleri kurarsan bu tarz oyunlar için kurulması iyi olur sonrasında istersen Türkçe yama kurarsın pek sorun yaşayacağını zannetmiyorum orijinal her zaman daha iyidir kaçaktan uzak dur derim.

Hocam drivleri vb güncel tut ve üstteki linkleri kurarsan bu tarz oyunlar için kurulması iyi olur sonrasında istersen Türkçe yama kurarsın pek sorun yaşayacağını zannetmiyorum orijinal her zaman daha iyidir kaçaktan uzak dur derim.
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim.

Hocam bana fiyatı uygun ve güvenilir bir site önerebilir misiniz? Daha önce hiç kod almadım da.

Kinguin sitesinden aldım ben. 250 TL di sanırım.

Kinguin sitesinden aldım ben. 250 TL di sanırım.
Teşekkürler hocam.

Hocam bu arada oyunu hiç bir eklenti kurmadan bitirdim. Oyundan da atmadı. Sorunsuz bir şekilde bitirdim. Teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı