Max Payne 3 oyundan atıyor

İşletim sistemi
Windows 11

Kachovvvv

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Max Payne 3 sorunsuz şekilde çalışıyor. 15 dakikalığına bir yere gitmem gerektiğinde oyunu durdurup gidiyorum ve geri geldiğimde oyundan atmış olarak görüyorum. Bu sorun hakkında yardım edebilecek var mı?

Dostum Steam'den aldıysan böyle oyunların Steam versiyonu hatalı olabiliyor peki GPU'nu iyi soğutabiliyor musun?

Dostum Max Payne başlasam düşüyüyorum sence sararmı.

Çocukken oynaıdğım ilk oyun ve hala vuruş hissi bana diğer oyunlardan tatminkar geliyor heleki ilk 2 oyunun atmosferi seni oyunda gibi yaşatıyor eğer ki eski oyunları seviyorsan seriyi bitirebilirsin.

Dostum Max Payne başlasam düşüyüyorum sence sararmı.

Max Payne 3 de hikaye 0 adam vurma 10 da 10 ben böyle keyifli bir oyun oynamadim.

Dostum Steam'den aldıysan böyle oyunların Steam versiyonu hatalı olabiliyor peki GPU'nu iyi soğutabiliyor musun?

Çocukken oynaıdğım ilk oyun ve hala vuruş hissi bana diğer oyunlardan tatminkar geliyor heleki ilk 2 oyunun atmosferi seni oyunda gibi yaşatıyor eğer ki eski oyunları seviyorsan seriyi bitirebilirsin.

Laptop kullanıyorum olduğu kadar.

Zırt pırt ara sahne girmesi gerçekten sinir bozucu. Ama onun dışında oyun gayet güzel. GTA V'nin hikaye DLC'si gibi. Vuruş hissi falan çok benziyor.

GTA 5'teki michael in özel yeteneği Max Payne'deki bullet time ile aynı ve evet 3 zaten o yüzden pek sevilmedi ama Max Payne serisini sevenler yine de oynadı benim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı