Çözüldü Max Payne 3 Oyundan Atma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KamilB

Hectopat
Yer
Sultanbeyli / İstanbul / TÜRKİYE
Daha fazla  
Meslek
Pasta Ustası
Max Payne 3 oyununu bilgisayarıma yükledim. Oyunun girişine menüye kadar geliyorum fakat oyunu başlattığımda masaüstüne atıyor ve "Çevirim İçi Çözüm Ara & Programı kapat" diye butonlar Çıkıyor. Ancak şöyle bir şey daha fark ettim: Nvidia Oyun Uyumluluk bölümünde Max Payne 3'ü önerilmez yazıyor. Ama benim bu sisteme karşı açmaması saçma geliyor. Sizin bir öneriniz var mı, nasıl açabilirim ?

Sistemim:

sistemn.png

Max Payne 3 Menü:

maxpayne3n.jpg

Nvidia Oyun Uyumluluk Bölümü:

nvidiak.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyunu ne yaptım, ettim açamadım. İnternette belki 3-4 saat aradım fakat neyi uyguladıysam yok. Oyunun düzgün bir paketi çıkana kadar oynamam. Çok saçmalamışlar. Bir oyun için bu kadar uğraştığımı hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım korsan kullanıyorsun. OK, olabilir, ben de korsan kullandım zamanında. Ama şimdi her oyunu fırsat buldukça orijinal alıyorum. Korsan oyun oynasan dahi güncellemen gerek.

Oyun için 450 MB'lık güncelleme çıkmış.

Kod:
Max.Payne.3.Update.v1.0.0.55-RELOADED

Sanırım korsan kullanıyorsun. OK, olabilir, ben de korsan kullandım zamanında. Ama şimdi her oyunu fırsat buldukça orijinal alıyorum. Korsan oyun oynasan dahi güncellemen gerek.

Oyun için 450 MB'lık güncelleme çıkmış.

Kod:
Max.Payne.3.Update.v1.0.0.55-RELOADED
Oyunum orijinal satın aldım fakat yok bir türlü yükleyemedim. Neredeyse bu bilgisayarda 250'yi aşkın oyun yükledim, bu Max Payne 3 bir yerlerde takılıyor. Recep Bey verdiğiniz güncellemeyi hemen deniyorum.

- - - Güncellendi - - -

Olmadı ya :(

Uyarı! Bu konu 14 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı