Max Payne Remake ne zaman çıkar?

Muhtemelen 2026 yılı içerisinde çıkar iki oyunu birden yapıyorlar çünkü.
 
Remakelerin çıkacağı duyurulmuş olsa da bence kesin değil çıkacağı. Bildiğiniz üzere bundan 4 ay önce Max Payne'i seslendiren ve aynı zamanda 3. oyunda yüz modelliğini yapan James McCaffrey kanser nedeniyle vefat etti. Remake projelerinin ise Alan Wake 2'nin yapımı bittikten sonra geliştirilmeye başlandığını düşünüyorum yani 2023 sonbaharı gibi başlanmıştır. Bu süreçte veya daha öncesinde ise James McCaffrey'den ses kayıtları alındığını düşünmüyorum zaten son bir yıldır kanser nedeniyle pek iyi değildi sağlığı. Mekanı cennet olsun...

AI teknolojisi kullanılarak sesi kopyalanabilir ve bu şekilde yine James McCaffrey'in sesini duyabiliriz fakat bunun için de ailesinin rızasının alınması lazım, öyle kafalarına göre kullanamazlar sesini.

Max'i eğer başka biri seslendirecekse hiç çıkmasın remakeler daha iyi. Max Payne zaten başlı başına James McCaffrey'in sesinden ibaretti.

Bu arada ben remakelerde Max'in yüz modeli olarak tıpkı üçüncü oyundaki gibi James McCaffrey'in yüz modelinin kullanılmasını isterim açıkçası. Bence Max'e en yakışan yüz onun yüzü zaten ses de onun sesi bence tam uyumlu oluyordu hem yüz hem ses olarak.

James McCaffrey'in yüz modeli, Max Payne 3 oyununun arşiv dosyalarından alınıp remakelerde kullanılabilir bence. Motion Capture yöntemini bilenler az çok anlar demek istediğimi. Bir figüran kullanıp dijital ortamda yüzüne James McCaffrey'in yüzünü aktarabilirler. Günümüzde teknoloji buna el veriyor artık.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı