İlk turdaki olay nedeniyle çok sinirlenmiştim. İki pilotu da sevmem, şimdiye kadar geçen hafta dahil Verstappen'in yaptığı atakları ve savunmaları eleştirdim. Yalnız bu defa adamın suçu yoktu, 4 lastiği de pist içindeydi, Hamilton'un yerini geri vermesi gerekirdi. Yine Masi skandal bir karar verdi, o andan sonra Hamilton için son tura kadar çok rahat bir yarış oldu.
Perez harika bir savunma yaptı, tek turda Hamilton'a 5 saniye zaman kaybettirdi. Belki Verstappen, Sainz'a karşı bu kadar zaman kaybetmeseydi Hamilton'u geçme şansı bile bulabilirdi Perez'in mükemmel savunması sayesinde. Hamilton'un ağlak tehlikeli sürüş serzenişleri de anlamsız idi.
Hamilton'un temposu da çok güçlüydü. Redbull strateji olarak çok doğru karar verdi, her iki sanal güvenlik ve SC periyotlarında. Mercedes strateji olarak Giovinazzi periyodunda doğru karar vermedi. Pite girseydiler pist üstü konumu kaybedeceklerdi ama tempoları iyiydi. Verstappen ile bir daha karşılaşmak istemediler herhalde normal buldum o yüzden.
Latifi kazasında ise Hamilton pite girseydi Verstappen devam edecekti roller değişecektir. Bu yüzden strateji tarafında Mercedes'in eli kolu bağlıydı her iki durumda.
Sainz'a da ayrı bir parantez açmak istiyorum. Harika bir sürüş ile pilotlar şampiyonasını Leclerc ve Norris'in önünde tamamladı. Verstappen'e karşı yaptığı savunmada Verstappen için çok kötü oldu. Özellikle düzlüklerde hibrit avantajı Ferrari lehine idi. Hibrit tarafında çok iyi bir ilerleme olmuş. Seneye Ferrari'yi şampiyonluk mücadelesinde görmek umuduyla. Sainz'ı da tebrik etmek lazım, kimse ilk senesinde Leclerc'i geçeceğini tahmin edememiştir. Büyük iş yaptı, çok istikrarlıydı. Leclerc seviyesinde değil belki hâlâ ama istikrarı daha iyi.
Muhteşem bir sezon oldu. Verstappen'in kazanması F1 için iyi oldu. Marko'nun 10 galibiyete ihtiyacımız var iddaası tuttu. Bu hegemonyayı da kırsa kırsa Horner ve Newey kırardı.
Sezona yakışır bir finaldi, 2008 de bu kadar heyecanlanmıştım. Bu ondan da heyecanlı idi.