Maximum 2100€ bütçe ile notebook önerisi

Bütçe
2100€

Musste

Zeptopat
Daha fazla  
Almanya'da yaşıyorum ve bir süredir notebook almayı planlamaktayım. Başlarda MacBook veya iPad almamın iyi olacağını düşündüm. Sonra arkadaşlarım MacBook veya iPad almamı saçma buldu. Size de sorayım dedim.
Derslerimde de ihtiyacım olduğu için iPad almayı düşünüyordum ancak bu konuda sizin de önerinizi almak isterim.

Ben çok oynamasam da ileride kardeşlerim de kullanacağı için oyun bilgisayarı olabilir.

İlk seçeneğim bu.

Bu 2. Seçenek pahalı olsada tavsiyenizi almak isterim.
Bu da çok ucuz olduğu için tercih listemde var.

Ne yapacağım konusunda fikrim yok ne kadar tavsiye verirseniz o kadar iyi.

Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:

1500 euro kadar size önerdiğim Aorus tercih ederim. V16 işe yaramaz seri. Kullanım amacınız net olarak ne? Bütçeniz varsa 5070 Ti'li Vector harika fiyatta şu anda. Ortalama 5070 Ti 2500 euro şu anda. Pahalı bence. Beklerseniz 1900/2000 ileriki dönemde başka marka bulursunuz.
Bu arada bu Vector gerçekten iyi cihaz. CPU çok performanslı 32-35k gibi ciddi Cinebench 23 puanı var.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
aynı cihaz yüzeysel incelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
CPU performansı.

Hubwood aynı ürünün kanalda son 3 video oyun performansı var.

Kullanım amacım derslerde dahil olmak üzere bazen oyun oynamak olabilir. Dediğim gibi ileriki aylar veya yıllarda problem yaşamak istemiyorum olası bir satış durumunda da minimal değer kaybıyla satabilmek istiyorum. Dediğiniz gibi Acer hem iyi değil hemde ikinci el piyasası yok maalesef

Herhangi bir başka tavsiye var mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…