İnceleme Maxtor CTG8 4 gr Termal Macun

Hocam yakın zamanda 5600 için kullanmaya düşünüyorum macun elimde var sizce memnun musunuz şu ana kadar.
Evet gayet memnunum. Yük bindirmeyen oyunlarda 60ı görmüyor. Yükte de maksimum 70. Yaz ayına göre iyi değerler yani hız aşırtılmış bir şekilde.

Evet gayet memnunum. Yük bindirmeyen oyunlarda 60ı görmüyor. Yükte de maksimum 70. yaz ayına göre iyi değerler yani hız aşırtılmış bir şekilde.

Birkaç ay önce aldım atım çekmeceye arkadaş dedi keşke almasaydın çabuk kuruyan macun falan fistan kafam karıştı ondan sorayım dedim 1 2 aya süresi geliyor değişim için zaten 1 sene boyunca MX-4 kullandım bunu uygulayıp buraya paylaşacağım aradaki fark hakkında. MX-4 ilk sürdüğüm zamanlarda 62 dereceyi geçmiyordu işlemci şimdi 70leri rahat görüyor bakalım farkı göreceğiz.

Evet, paylaşmanız güzel olur. Arkadaşınızın aksine ben öyle bir durumla karşılaşmadım.

Peki maxtor yerine ne alınır? 400tl civarına gelmiş 4gr tüp.

Evet, paylaşmanız güzel olur. Arkadaşınızın aksine ben öyle bir durumla karşılaşmadım.

Uzun zaman sonra konuyu hortlatıyorum ama mu macunu uzun süre test ettim en son 2023 11. ayında sürdüm şu an sürdüğüm güne nazaran ısılar artmış durumda 5600 kule tipi soğutucu ile 75 dereceyi görüyor Cinebench testinde MX-4 daha uzun vadede daha iyi etkisini koruyor.

Uzun vadede MX-4'ün daha iyi olması bir bakıma normal bir durum. Kıvam meselesi. E tabii aradaki fiyat farkının bir manası olmak durumunda. Ben de değiştirdiğimde biraz kuruma görmüştüm ama henüz bir sıcaklık artışına rastlamadım. Yılda bir kez macun yenilemek kâfi olacaktır.

1 yıldan önce zaten soğutucuyu sökmem ben. Bir 6 ay daha kullanacağım bakalım durum ne olacak kuruma vs o zaman yazarım tekrar konuya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…