Maxtor CTG9 4 gr termal macun incelemesi

Arkadaşlar bir hafta önce artık macun bakımını yapmam gerektiğini fark ettim.

1666632653197.png

Bu görselde anlaşıldığı gibi oyun 10-15dakikalık oyun sonrası 85 derecelere çıkıyordu bu daha iyi hali. Silkroad oynarken 5-10 char açtığımda 100 dereceleri gördüm maalesef.

Sonrasında macun önerisi almak için konu oluşturdum aklımda Arctic MX4 ve maxtor vardı. Denemek için maxtor aldım fazla laf kalabalığı yapmadan görsel paylaşacağım.

Not: Macunun kıvamı gayet iyi.

Kasa: Gametech Galaxy mesh.
İşlemci soğutucu: Gametech HD 2.0

Apex ortalama 1 saat sonrası 10 derece kadar fark etti. Yalnız işlemci fanının yönün dikeyken yataya çevirdim sanırım biraz daha fark yaratırdı.

apex.jpg

Shadow of mordor 1 bucuk saat oynama sonrası onda da ortalama 15 derece kadar fark etti.

middle earth.jpg

İşlemci fanı önceki konumu.

1666633499935.jpg

Yeni hali.

Yeni.jpg

@walter wick hocam ürün bugün geldi elime direk denedim şu an içi gayet memnunum öneririm size de :)

Son düzenleme:
Şu anda kullandığınız şekilde alt tarafta dışarıdan içeri hava akışı sağlayan bir fan yok değil mi? Önceki gibi kullandığınız zaman öndeki 3 fanın içeriye attığı havayı alıp arkadaki egzoz fanına iletebilecek.

Şimdi anladım hocam doğru diyorsun benim de düşüncem geri çevirmekti zaten ama işlemciye soğutucunun metal plakası tam otursun diye böyle çevirdim oda pek mantıklı olmadı dediğiniz gibi.

Bu macun inanılmaz. Laptobumda değişim yaptım. Laptop oyun laptobu değil ama çoğu oyunu açıyor. Forza Horizon 5'te 100-105 derecelerde geziniyordu. Termal macun değişimi sonrası 60-70 arasında geziniyor. İnanılmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı