Maxtor CTG9E alınır mı?

Makaleler
14
Yer
Zhenhai, Zhejiang, China
Daha fazla  
Meslek
What am I? - I do not know...
Ekran kartı
RTX 3080
5627c4a9-eb44-4053-bafa-944fc852d211.jpg

Bir paşamıza göre solda boşta Arctic varken sağdaki ise yükte maxtor muş hiç inandırıcı gelmedi nedense. Büyük ihtimalle sahte macundur soldaki.

55₺ öldürmez bence. Al gitsin zaten Snowman macunu da kullanmış en azından karşılaştırmış olursun.

@temmuzz 13.5 W/m-K değerini demiyorum hocam, viskozite değerini diyorum.

Mesela MX-4'de bu değer 870, MX-6'da ise 45000.

5627c4a9-eb44-4053-bafa-944fc852d211.jpg

Bir paşamıza göre solda boşta Arctic varken sağdaki ise yükte maxtor muş hiç inandırıcı gelmedi nedense. Büyük ihtimalle sahte macundur soldaki.

55₺ öldürmez bence. Al gitsin zaten Snowman macunu da kullanmış en azından karşılaştırmış olursun.

Bana da bu değerler çok inandırıcı gelmiyor ancak 55 TL'ye 4gr ve vaadi yüksek bir macun denemek gelmiyor değil. Wipaste C2'de var 50 TL'ye geliyor ama Maxtor denemek istemiyorum desem yalan olur.

Bana da bu değerler çok inandırıcı gelmiyor ancak 55 TL'ye 4gr ve vaadi yüksek bir macun denemek gelmiyor değil. Wipaste C2'de var 50 TL'ye geliyor ama Maxtor denemek istemiyorum desem yalan olur.

Sadece yüksek viskozite yazılmış, değer vermemişler.

55 TL’ye alınır.

13.5 W/m iletkenlik olarak iyi ama akışkanlık değerinin ne işimize yarayacağını bilmiyorum.

13.5 W/m-K iletkenlik olarak iyi ama akışkanlık değerinin ne işimize yarayacağını bilmiyorum.

Ekran kartı için katımsı yapı önemli, gördüğüm kadarıyla ortalama bir akışkanlığa sahip. Gelid GC-Pro macun sürülü ve 2.8G olarak belirlenmiş, viskozite değeri ise 170000. Umarım Maxtor memnun eder, akşam sipariş geçeceğim.

Bu arada alternatifiniz varsa alabilirim arkadaşlar, normal fiyat olarak 100-110 TL diyebiliriz bütçeye.

Son düzenleme:
Arctic aldım ben bence Arctic daha mantıklı.

Maalesef GPU tarafında o kadar iyi değil, çok çabuk pump-out oldu. Orijinal MX-4 hala elimde var.

1678111570604.png

Aldım geçtim, Gelid'i hemen değiştirmem ama değiştireceğim zaman az çok fikrim olacaktır.

Son düzenleme:
Ben CTG8 ve arkadaşım CRG9e denedi ve CTG9e gerçekten çok güzel ama CTG8 o kadar başarılı değil. Öneririm fakat uzun ömürlülük konusunda bir şey diyemem çünkü daha süreli 3-4 ay falan oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı