MB Warband başlangıçta nasıl ilerlenmelidir?

KatsuSama

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 3 2200g,Nvidia Geforce GTX 1660ti,8gb ram
Oyuna başladım, handaki adamın kardeşini falan kurtardım ve şu an sadece köylerden adam toplayıp kontların yanına gidip görev alıp haydutlarla falan kapışıyorum. Nasıl ilerlemem gerekir? Ayrıca yanımdaki askerlerimi nasıl atlı süvari falan yapabilir veya savaşlardan kazandığım eşyaları silahları vs. onlara verebilirim sadece satılabiliyor mu bunlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyuna başladım, handaki adamın kardeşini falan kurtardım ve şu an sadece köylerden adam toplayıp kontların yanına gidip görev alıp haydutlarla falan kapışıyorum. Nasıl ilerlemem gerekir? Ayrıca yanımdaki askerlerimi nasıl atlı süvari falan yapabilir veya savaşlardan kazandığım eşyaları silahları vs. onlara verebilirim sadece satılabiliyor mu bunlar?
Handaki adamın görevlerini bitirerek para elde edebilirsin ve şehirlerde yemek alarak askerlerinin açlıktan ölmemesini sağlayabilirsin, savaşlarda aldığın XP'ler ile onları bir üst kademeye terfi ettirebilirsin, aldığın silah ve zırhları hanlarda görebileceğin hikayeleri olan adamları orduna katarak verebilirsin.

Xpleri haritada alıştırma alanlarında ya da savaşlarda elde edersin.

Yukarıdaki arkadaşın dediklerine ek eğer kont olmak istediğin krallık hangisi ise o krallığın liderinden görev al, güven kazan güven arttıktan sonra yemin edip o krallığın kontu olabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı