K KB12ROD Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 SSD veya HDD modeli Samsung SSD 970 EVO Plus Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim?
Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim?
Çözüm RDJ 31 Temmuz 2023 KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınızda UEFI varsa GPT yoksa MBR seçilmelidir bu hiçbir işletim sisteminde farklı değildir.
KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınızda UEFI varsa GPT yoksa MBR seçilmelidir bu hiçbir işletim sisteminde farklı değildir.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 31 Temmuz 2023 #2 KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınızda UEFI varsa GPT yoksa MBR seçilmelidir bu hiçbir işletim sisteminde farklı değildir. Artı 0 Eksi Çözüm
KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer bilgisayarınızda UEFI varsa GPT yoksa MBR seçilmelidir bu hiçbir işletim sisteminde farklı değildir.
N nexpugnable Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 3.610 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 GPT seç. Sistemin güncel görünüyor. Artı 0 Eksi
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 31 Temmuz 2023 #4 KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Laptopun HP Wictus 16 mı? KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Wictus 16 ise GPT seçmelisin sisteminde UEFI var. Artı 0 Eksi
KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Laptopun HP Wictus 16 mı? KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Eğer Wictus 16 ise GPT seçmelisin sisteminde UEFI var.
KS KS K KB12ROD Centipat Katılım 4 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #5 RDJ dedi: Laptopun HP wictus 16 mı? Eğer wictus 16 ise GPT seçmelisin sisteminde UEFI var. Genişletmek için tıkla... Evet Victus 16.GPT'yi seçerek kurulumu yaptım ve SSD sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Yorumunuz için teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
RDJ dedi: Laptopun HP wictus 16 mı? Eğer wictus 16 ise GPT seçmelisin sisteminde UEFI var. Genişletmek için tıkla... Evet Victus 16.GPT'yi seçerek kurulumu yaptım ve SSD sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Yorumunuz için teşekkür ederim.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 31 Temmuz 2023 #6 KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sorununuzu kim çözdüyse onu çözüldü yapmayı unutmayın hocam. KB12ROD dedi: Evet Victus 16.GPT'yi seçerek kurulumu yaptım ve SSD sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Yorumunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, bir sıkıntınız olursa beni @RDJ diye etiketlerseniz size her zaman yardımcı olurum. Artı 0 Eksi
KB12ROD dedi: Dizüstü bilgisayarıma 2. SSD'yi taktım ve diski başlatırken MBR ve GPT seçenekleri çıktı, içine Windows kurmayacağım. Hangisini seçmeliyim? Genişletmek için tıkla... Sorununuzu kim çözdüyse onu çözüldü yapmayı unutmayın hocam. KB12ROD dedi: Evet Victus 16.GPT'yi seçerek kurulumu yaptım ve SSD sıkıntısız bir şekilde çalıştı. Yorumunuz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Ne demek hocam, bir sıkıntınız olursa beni @RDJ diye etiketlerseniz size her zaman yardımcı olurum.