MC Pocket hesabını 2 kişi kullanması yasal mı?

İşletim sistemi
Windows 10

FISTIK SARMA

Decipat
Yer
Pastane
Daha fazla  
Şimdi ben Play Store hesabımdan Minecraft pocket Edition aldım. Telefonda yüklü. Kuzenimin telefonuna hesabımı giriyorum. O cihaza da MCPE yüklüyorum. Sonra ikimizde farklı Xbox hesaplarından giriş yapıp oyunu oynuyoruz. Bu yasal mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ben Play Store hesabımdan Minecraft pocket Edition aldım. Telefonda yüklü. Kuzenimin telefonuna hesabımı giriyorum. O cihaza da MCPE yüklüyorum. Sonra ikimizde farklı Xbox hesaplarından giriş yapıp oyunu oynuyoruz. Bu yasal mı?

Sonuçta oyuna para vermişsin, istediğin cihazdan oynayabilirsin, istediğine de hesabını verebilirsin, kimse size karışamaz bence.

Yani buna hakkım var.
Yasal merak etmeyin. Sonuçta kendi hesabınızdan oynuyorsunuz ve ek bir program kullanmıyorsunuz. Hatta isterseniz böyle bir açık varsa bunu rapor edip milyar dolarlar kazanabilir ve pahalı malikanenizde şarabınızı yudumlayabilirsiniz. Sonuç olarak yasaldır.

Yasal merak etmeyin. Sonuçta kendi hesabınızdan oynuyorsunuz ve ek bir program kullanmıyorsunuz. Hatta isterseniz böyle bir açık varsa bunu rapor edip milyar dolarlar kazanabilir ve pahalı malikanenizde şarabınızı yudumlayabilirsiniz. Sonuç olarak yasaldır.

Biz yapmıştık. Oluyordu. Ama bunu rapor edersem ikimiz MC oynayamicaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı