McAffe güncellenmiyor

Bu bir yazılımın iyi olup olmadığının ölçütü olamaz, ona bakarsanız bazen Opera reklamı da çıkabiliyor bir program kurarken. Bu konuyu bir kenara bırakırsak McAfee gerçekten çöp, Avast iyi bir antivirüs fakat kullanıcı verilerini satıyor yani güvenilmez. Kaspersky veya Bitdefender kullanmak en mantıklısı.

Hocam inanın işe yaramaz bir antivirüs. Dikkat ederseniz herhangi bir şey indirip kurarken yanında genelde Avast ve McAfee önerisini sunar. Eğer illa McAfee kullanmak isterseniz dediğim gibi yazılımı tamamen kaldırıp siteden güncel sürümü indirebilirsiniz. Ben tavsiye etmiyorum ama siz bilirsiniz.

@Murat5038, McAfee kötü mü değil mi daha iyi bilir ama geçen yanlışlıkla indirdiğim crack programın virüsünü bulup hemen karantinaya alıp silmişti.

McAfee kaldırma yazılımı ile kaldırın. Sonra tekrar kurun.

@Marked One Yandex sadece 32-Bit sürümlü tarayıcısı var. Ayrıca veri toplayan ayarları, kullanıcıdan saklamak için baya zahmete giriyor. O yüzden hızlı ve güvenilir tarayıcı arıyorsanız Brave tavsiye edebilirim.

Son düzenleme:
McAfee kaldırma yazılımı ile kaldırın. Sonra tekrar kurun.
@Marked One Yandex sadece 32-Bit sürümlü tarayıcısı var.
Screenshot_4.png

Hocam 32-Bit sürümlü olsa Discord gibi *32 yazmaz mıydı? Bu arada Brave öneriniz için teşekkürler deneyeceğim.

Nereden bakıyorsun bilmiyorum. Ama Yandex 64-Bit sürümü yok. Görev yöneticisinden bakarsan yanında 32-Bit olarak yazacaktır. Opera bile önerebilirim ama Yandex önermem. Kendini geliştirmek yerine saçma sapan işler ile kullanıcıya dayatmaya çalışan bir firma. @Marked One

Screenshot_1.png

En basit örnek arama motoru kullanılsın istiyor. Ama halen arama motorundan Rusça sonuçlar çıkıyor. Sadece arama motoru değil. Sunduğu tüm servislerde bu sorunlar var.

Mesela ayarlarına göz attım. Veri toplayan tüm ayarları kapattım. Ama yazım denetimi kapalı olmasına rağmen çalışıyordu. Yazım denetimi bir şey yazınca altında çıkan kırmızı çizgiler, yazdığın verileri kendi sunucuları ile eşleyip hatalı olabilecekleri belirtiyor. Buradan bile veri toplayabilirsin.

Son düzenleme:
Nereden bakıyorsun bilmiyorum. Ama Yandex 64-Bit sürümü yok. Görev yöneticisinden bakarsan yanında 32-Bit olarak yazacaktır. Opera bile önerebilirim ama Yandex önermem. Kendini geliştirmek yerine saçma sapan işler ile kullanıcıya dayatmaya çalışan bir firma. @Marked One

Eki Görüntüle 587963
Opera GX ve Yandex Browser arasında gidip geliyorum hocam. Görev yöneticisinden bakmıştım. Windows 7 siyah tema kullandığım için anlaşılmadı sanırım. Brave aklıma yattı ama hala neden görev yöneticisinde *32 yazısını göremediğime şaşırıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı