McDonald's başvurusu için CV gerekir mi?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
1- Şubeye gidip başvurmak istediğimi söylersem iş başvuru formu verirler mi, yoksa CV bulundurmam gerekir mi basılmış?
2- Eğer evetse, CV'de fotoğrafım olması gerekiyor mu?

Hayır gerek yok. Sadece şirkete evrak götürürken bir kaç dosya çıkartman gerekiyor eğer yoksa sağlık raporu zorlar bir tek diğerleri kolay. Bir kaç tanede biyometrik resim isteyebilirler. Eksra direkt başvuru formu gelir önüne kısa bilgilerini doldurursun iş hakkında bilgilendirir. Sonraki süreç üstte anlattığım gibi çıkarılacak evrakları verirler.

Hepsi kötü çalışma şartlarına sahip.
Part time çalışacağım için, rastgele bir restoranda garson olursam çok azar yerim, maaşım geç yatar korkusuyla zincir restoranlarla şansımı deneyeyim dedim

Mesai ücreti alırsın one göre. Şirket evraklarını imzalarken (yaklaşık 100 den fazla kağıt) Mesai yapabilir kısmına tik atman gerekiyor.
Aynı zamanda ders çalışıyorum ve belli bir programım oluyor, birden menajerin keyfine göre tüm programımı bozmak istemiyordum ama, eğer McDonald's da aynı şeyi yapıyorsa o zaman katlanmaktan başka çare yok sanırım.

Part time çalışacağım için, rastgele bir restoranda garson olursam çok azar yerim, maaşım geç yatar korkusuyla zincir restoranlarla şansımı deneyeyim dedim

Aynı zamanda ders çalışıyorum ve belli bir programım oluyor, birden menajerin keyfine göre tüm programımı bozmak istemiyordum ama, eğer McDonald's da aynı şeyi yapıyorsa o zaman katlanmaktan başka çare yok sanırım.
Maalesef durum bu. Part time çalışacaksan daha çok mesai tutarlar. En azından benim bir kaç aylık süreçte böyle oldu. İyi çalışmalar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı