İş başvuru formu veriyorlardı şubede.1- Şubeye gidip başvurmak istediğimi söylersem iş başvuru formu verirler mi, yoksa CV bulundurmam gerekir mi basılmış?
2- Eğer evetse, CV'de fotoğrafım olması gerekiyor mu?
Bu arada konudan bağımsız, insanlar TAB GIDA ekstra çalıştırıyor diyor diye Burger King yerine sadece McDonald's a başvuracağım, mantıklı mı?İş başvuru formu veriyorlardı şubede.
Hepsi kötü çalışma şartlarına sahip.Bu arada konudan bağımsız, insanlar TAB GIDA ekstra çalıştırıyor diyor diye Burger King yerine sadece McDonald's a başvuracağım, mantıklı mı?![]()
Mesai ücreti alırsın one göre. Şirket evraklarını imzalarken (yaklaşık 100 den fazla kağıt) Mesai yapabilir kısmına tik atman gerekiyor.Bu arada konudan bağımsız, insanlar TAB GIDA ekstra çalıştırıyor diyor diye Burger King yerine sadece McDonald's a başvuracağım, mantıklı mı?![]()
Part time çalışacağım için, rastgele bir restoranda garson olursam çok azar yerim, maaşım geç yatar korkusuyla zincir restoranlarla şansımı deneyeyim dedimHepsi kötü çalışma şartlarına sahip.
Aynı zamanda ders çalışıyorum ve belli bir programım oluyor, birden menajerin keyfine göre tüm programımı bozmak istemiyordum ama, eğer McDonald's da aynı şeyi yapıyorsa o zaman katlanmaktan başka çare yok sanırım.Mesai ücreti alırsın one göre. Şirket evraklarını imzalarken (yaklaşık 100 den fazla kağıt) Mesai yapabilir kısmına tik atman gerekiyor.
İyi yapmışsın part timeda da zorlanırsın ancak çalışma daha devam ettirilebilir olur diye düşünüyorum.Part time çalışacağım için, rastgele bir restoranda garson olursam çok azar yerim, maaşım geç yatar korkusuyla zincir restoranlarla şansımı deneyeyim dedim.
Maalesef durum bu. Part time çalışacaksan daha çok mesai tutarlar. En azından benim bir kaç aylık süreçte böyle oldu. İyi çalışmalar dilerim.Part time çalışacağım için, rastgele bir restoranda garson olursam çok azar yerim, maaşım geç yatar korkusuyla zincir restoranlarla şansımı deneyeyim dedim
Aynı zamanda ders çalışıyorum ve belli bir programım oluyor, birden menajerin keyfine göre tüm programımı bozmak istemiyordum ama, eğer McDonald's da aynı şeyi yapıyorsa o zaman katlanmaktan başka çare yok sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.