MCHOSE A5 Ultra alınır mı?

• Konuyu başlatan TRsraD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 319
Hocam bnde ondan spiariş etmeyi düşünüyor ama bide A5 ultura var biri 8k biri 4k hz çok farklari olurmu ? Hangisni almak daha mamtıklı olur? Birde sanirim chip farki var sanirim

Chip farkı yok. İkisi de Realtek kullanıyor. Sensör farkı var o da ciddi bir fark değil. 4K,8K olayı göz boyama. 2K Hz üstü gereksiz.

Hocam bnde ondan spiariş etmeyi düşünüyor ama bir de A5 Ultra var biri 8K biri 4K Hz çok farklari olur mu? Hangisni almak daha mamtıklı olur? Bir de sanirim chip farki var sanirim.

Bana göre A7 daha mantıklı sensörler arası pek fark yok ama A7 Ultra sensör olarak daha üstün ama benim almamdaki öncelik şekli A5 Ultradan biraz daha büyük A7 Ultra o yüzden tercih ettim ben.

Bana göre A7 daha mantıklı sensörler arası pek fark yok ama A7 Ultra sensör olarak daha üstün ama benim almamdaki öncelik şekli A5 Ultradan biraz daha büyük A7 Ultra o yüzden tercih ettim ben.
Anladım hocam teşekkürler

Chip farkı yok. İkisi de Realtek kullanıyor. Sensör farkı var o da ciddi bir fark değil. 4K,8K olayı göz boyama. 2K Hz üstü gereksiz.
Tmdir hocam teşekkürler

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı