MCHOSE A5 Ultra alınır mı?

• Konuyu başlatan 8keyd
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 95

8keyd

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF F15 FX507ZV
Merhabalar, 2000-2200 TL arası bir bütçem var. Bu mouse öneriliyor ancak internette araştırma yaptığımda birkaç sorunu varmış. Mouse ile uzun süre kullanım deneyimi olan ya da bilgisi olan yazabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süredir kullanıyorum, duyduğunuz sorunları söylerseniz yaşayıp yaşamadığımı söyleyebilirim.

Bulduğum sorunlar dongle ile eşleşmeme sorunu ve ara ara takılma gibi sorunlar. Bir de size sormak istediğim batarya ömrü ve bekleyip GPX 2 gibi bir mouse almak mı? Şu an kullanmakta olduğum G203 Lightsync.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulduğum sorunlar dongle ile eşleşmeme sorunu ve ara ara takılma gibi sorunlar. Bir de size sormak istediğim batarya ömrü ve bekleyip GPX 2 gibi bir mouse almak mı? Şu an kullanmakta olduğum G203 Lightsync.
GPX 2 fiyatını hak eden bir ürün değil. Eğer almaktan çekiniyorsanız az bütçe artırıp RAWM SH01 bakabilirsiniz.

Bütçenizin en iyi ürünü o hocam. Biraz artarsa rawm bakabilirsiniz.

Gpx 2 fiyatını hak eden bir ürün değil. Eğer almaktan çekiniyorsanız az bütçe artırıp rawm SH01 bakabilirsiniz.

Şu anlık alamam. Yükseltmek istersem en erken yılbaşında alabilirim. Rawm ürunleri nasıldır? İlk defa duyuyorum. Gpx isteme sebebimde Logitech beni 5 sene kadar götürdü. Kullansam daha da idare eder ama kablo artık rahatsız etmeye başladı ve çok nadir takılmalar mevcut.

Şu anlık alamam. Yükseltmek istersem en erken yılbaşında alabilirim. Rawm ürunleri nasıldır? İlk defa duyuyorum. Gpx isteme sebebimde Logitech beni 5 sene kadar götürdü. Kullansam daha da idare eder ama kablo artık rahatsız etmeye başladı ve çok nadir takılmalar mevcut.

Ben kullanıyorum hocam. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. GPX maalesef kronik problemleri olan bir seri.

Ben kullanıyorum hocam. Sorunuz varsa cevaplayabilirim. Gpx maalesef kronik problemleri olan bir seri.

Takılma, bağlantı kopması, çift tıklama gibi sorunların olmaması önceliğim. Eğer ki çok büyük farklar varsa ve rawm ürünleri daha az kronik sorun içeriyorsa bekleyeceğim.

Dongle ile eşleşmeme sorunu yaşamadım hiç. 1000 Hz'de de 4000 Hz'de de sorunsuz bağlantı kurdum.
Batarya ömrü olarak 2000 Hz'de 3 günde 4 dişten 2 dişe düştü. Günde ortalama 5-6 saat kullandım diyebilirim. Detaylı bir batarya testi yapmadım maalesef.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı