Çözüldü MCHOSE A5 Ultra dongle ile eşleşmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Woizen

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba, MCHOSE A5 Ultra almıştım. Ne yaptıysam eşleştiremedim. Bütün sürücülerini kurdum, bilgisayar alıcıyı algılıyor fakat mouse bağlanmıyor, ne yapmam gerekli? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Çözüm
Hocam ben de aynı sorunu yaşıyorum da tekrar anlatma şansınız var mı acaba? Pek anlamadım.

Hocam A5 ultranın sayfasından hem alıcı hem de mouse için bunu indirin ve dongle sisteme bağlı iken aynı zamanda kablo ile fareyi bağlayın, Firmware'yi kurun ikisi içinde. Sonra kablodan fareyi çıkartın. Ara kabloyu bilgisayarınızda bağlı olacak çıkarmayın ama donglı takılı olmasın. Sistemi sonra yeniden başlatın. Başladıktan sonra sol orta ve sağ Click'lere aynı anda 3-4 saniye basın. Sarı ışık yanıp sönücek o sırada donglı ara kabloya hemen takın manuel olarak eşleşmesi gerekli.
Eki Görüntüle 2581770bende aynı sorunu yaşıyorum ancak mouse Firmware versionu sürümü neredeyse aynı ama woizen SS attığı sürümü neden V2.0.10.4 yazıyor?

V2.0.10.4 sürümü yanılmıyorsam indirilerek yüklenen sürümdü ama nereden indirdiğimi unuttum. İsterseniz aşağıdan yükleyebilirsiniz. Bu arada driver'ı çalıştırmayı başardım. Yakında bir aksilik olmazsa paylaşacağım. İlgileniyorsanız dongle ve mouse'unuzu o resimdeki sürümlere yükseltmelisiniz.

Son düzenleme:

Paylaştığınız link hata veriyor. Driver'ı tam çalışıyorsa, bilgilendirme bekliyorum.

Eki Görüntüle 2581770bende aynı sorunu yaşıyorum ancak mouse firmware versionu sürümü nerdeyse aynı ama woizen ss attığı sürümü neden V2.0.10.4 yazıyor ?
Kendi driverından manuel olarak kurunca üst sürümü yüklüyor hocam sanırım.

Eki Görüntüle 2581770bende aynı sorunu yaşıyorum ancak mouse firmware versionu sürümü nerdeyse aynı ama woizen ss attığı sürümü neden V2.0.10.4 yazıyor ?
Mchosenin sitesine gidin. A5 serisini seçin, assagida a5 ultra yazicak hem mause hemde dongle için olan linke tıklayıp indirebilirsiniz.

Hocam konuyu hortlatacağım da sımdı ben bu mouseyı aldım driver kurulu kabloluda ısteyınce baglayabılıyorum ama dongle ıle eslesme yok dongle için ayrı bır driver mı lazım.

Mouse'unuz kablosuz çalışıyor ama driver çalışmıyorsa aşağıdaki lazım. Kablosuz özelliği çalışmıyorsa çözüm olarak işaretlenen anlatımı deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…