Peki hocam öneriniz var mıdır bu switchlere yakın olacak şekilde blue çok sesli yeşil ve bir tık altı da olabilir MCHOSE ace 60 Pro hall effect ıce blue manyetik switch bunun sesi yakın mıdır acaba.
Hocam blue switch rahatsız etmiyor mu sizi?Peki hocam öneriniz var mıdır bu switchlere yakın olacak şekilde blue çok sesli yeşil ve bir tık altı da olabilir MCHOSE ace 60 Pro hall effect ıce blue manyetik switch bunun sesi yakın mıdır acaba.
Hocam blue Green switchlerin muadilleri yok, ace 60 Pro alsan daha tiz bir ses olur ama yine Blue'ya benzemez.
Aslında blue switch değil de Green switch tam istediğim sesi veriyor tık tık sesleri daha çok hoşuma gidiyor.
Hatta sırf bu yüzden Black Widow V3 TKL almayı düşünüyorum.
Tofu ve F75'in repear anahtarı aynı aktivasyon kuvveti gerektirdiği halde, G75'te daha fazla güç uygulamak gerekiyor yazarken. Sanki daha çok sürtünme var gibi. Bu anahtarlar fabrikadan yağlanmış olarak mı geliyor?
o mouse neymiş kral yaŞu an BT bağladım telefondan yazıyorum bunları. Klavyenin sesi hissiyatı üst düzey, fotoğraf bırakcağım ama detaylı inceleme yapmayacağım şu an. Detaylı incelemeyi kutu içeriğini yarın gibi görürsünüz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.