Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Selamlar hocalarım. Klavye az önce ulaştı ve ilk izlenimim olarak İNANILMAZ. Özellikle sesi beni benden aldı. Alan herkese hayırlı uğurlu olsun çok iyi klavye. Aldıranlarada sağolasınız...

Belki bi inceleme patlatırım. Biraz tadına bakmam lazım şuan.

Selamlar hocalarım. Klavye az önce ulaştı ve ilk izlenimim olarak inanılmaz. Özellikle sesi beni benden aldı. Alan herkese hayırlı uğurlu olsun çok iyi klavye. Aldıranlarada sağ olasınız...

Belki bir inceleme patlatırım. Biraz tadına bakmam lazım şu an.

Hayırlı olsun, sesi gerçekten videodaki gibi. Ben sana dedim ama bana güven pişman olmazsın.

Evet, lubed geliyor. Actuation Force kuvveti biraz daha fazla olabilir tabii ki. Hepsi aynı derecede lubelanıyor.

Dediğim gibi bir miktar sürtünme hissediyorum elimdeki diğer anahtarlara göre ama ben birbiri ardına deneyince fark ediyorum yani, göreceli bir durum.

Genel olarak güzel, alanları üzmeyeceğini düşündüğüm bir model. Ama bence reaper anahtar daha başarılı hem ses hem hissiyat olarak. Bu aralar favorim reaper taktığım AK820. G75'i belki satabilirim, merak ettiğim için almıştım.

1743689356292.jpeg

Dediğim gibi bir miktar sürtünme hissediyorum elimdeki diğer anahtarlara göre ama ben birbiri ardına deneyince fark ediyorum yani, göreceli bir durum.

Genel olarak güzel, alanları üzmeyeceğini düşündüğüm bir model. Ama bence reaper anahtar daha başarılı hem ses hem hissiyat olarak. Bu aralar favorim reaper taktığım AK820. G75'i belki satabilirim, merak ettiğim için almıştım.

Eki Görüntüle 2460799
Hocam alttakinin modeli ne?

Dediğim gibi hepsinde lube aynı, belli bir miktar spring koyulduktan sonra yeteri kadar lube eklenip karıştırılıyor. Ktt markasının switchlerinde nasıldır bilmiyorum fakat genel olarak böyle.

Ki kalitesiz de değiller bana kalırsa, çok rahatsız ederse 700-800 TL'ye milky yellow alınabilir.

Genel olarak güzel, alanları üzmeyeceğini düşündüğüm bir model. Ama bence reaper anahtar daha başarılı hem ses hem hissiyat olarak. Bu aralar favorim reaper taktığım ak820. G75'i belki satabilirim, merak ettiğim için almıştım.

Eki Görüntüle 2460799

Hocam sana öyle gelmiş olabilir, bende sürtünme vs asla yok. Ses hissiyat olarak da daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ses hissiyat kişisel zevk, ama kalite olarak G75 Pro'nun ktt switchleri reaperi sollar.

Şu an BT bağladım telefondan yazıyorum bunları. Klavyenin sesi hissiyatı üst düzey, fotoğraf bırakcağım ama detaylı inceleme yapmayacağım şu an. Detaylı incelemeyi kutu içeriğini yarın gibi görürsünüz.

Bu arada 40 Cm'de kesildi falan diyen vardı, rahat +10 metre uzağa gidiyorum kesinti yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı