Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
2500'e geliyor, parolapara da yaparsan 2100'e geliyor.
Kısa bi özet geçer misiniz konu çok uzun üşeniyorum tüm sayfalara bakmaya normalde darmoshark alıcaktım 2200 e ama 2100 e bunu almak muazzam olur muazzam klavyeleride güzel ama bu mouse ölürüm ben 😂😂

Kısa bir özet geçer misiniz konu çok uzun üşeniyorum tüm sayfalara bakmaya normalde Darmoshark alacaktım 2200'e ama 2100'e bunu almak muazzam olur muazzam klavyeleride güzel ama bu mouse ölürüm ben 😂😂

Parola para olayı böyle, parolapara uygulamasına kayıt oluyorsun, sanal kart oluşturup bakiye yüklüyorsun 2100 TL. Sonra İyzico ile satın alırken o sanal kart ile alacaksın. Ve parolapara 400 verecek, İyzico 300+ %10 cashback veriyor orayı biliyoruz zaten.

Bunu da buraya not olarak bırakayım en üstteki mesajımı düzenleyemiyorum.

Arkadaşlar İyzico kampanyası için öncelikle İyzico hesabı kurmalısınız. Telefonunuza İyzico uygulamasını indirip kurabilirsiniz. Ardından kimlik doğrulaması yapmanız gerek. Ancak endişelenmeyin. İyzico bankacılık düzenleme ve denetleme kurumu (BDDK) tarafından lisanslanmış bir elektronik para kuruluşudur. Ayrıca PCI-dss sertifikasına sahip, yani uluslararası ödeme güvenliği standartlarına uygun çalışıyor. O yüzden İyzico çok güvenli bir yerdir. Ardından hesabınızı doğruladıktan sonra girişteki kampanyalara katılmayı sakın unutmayın. Katıldığınızda böyle gözükücek:

Eki Görüntüle 2457683

Eki Görüntüle 2457684

Katılmanız gereken kampanyalar bunlar. Ardından siz yine de garanti olsun diye destek ekibine Gaming.gen.tr sitesinden bir ürün alacağım. İlk İyzico ile öde siparişine özel 300 TL ve ayrıca gaming.gen.tr için özel %10 cashback kampanyalarına katıldım. Bu kampanya şartlarını karşılıyorum değil mi? yazın. Ardından gaming.gen.tr sitesindeki sepet sayfasına gelin klavyenizi sepete ekledikten sonra. Ondan sonra sonra ödeme sayfasına git diye bir seçenek çıkacak. Burada adres yerini doldurduktan sonra İyzico ile öde seçeneğine tıklayın.

Eki Görüntüle 2457688

Ardından ödeme yerine İyzico üzerinden devam edecekseniz. Ödedikten sonra hemen para İyzico hesabınıza gelecektir. Sanal kart oluşturup onu istediğiniz (nakite çeviririm veya kumar gibi yerlerde harcayamazsınız) yerde harcayabilirsiniz.

Yalnız hocam iptal etseniz bile kampanyadan bir daha yararlanamıyorsunuz aynı İyzico hesabından diye biliyorum. Destek kısmına bir sor istersen.

@Fenerbahce_1907 bu da İyzico.

Son düzenleme:
Parola para olayı böyle, parolapara uygulamasına kayıt oluyorsun, sanal kart oluşturup bakiye yüklüyorsun 2100 TL. Sonra İyzico ile satın alırken o sanal kart ile alacaksın. Ve parolapara 400 verecek, İyzico 300+ %10 cashback veriyor orayı biliyoruz zaten.

@Fenerbahce_1907 bu da İyzico.
Tamam eyw kalsın burda mouseyi tartışıyoruz al denirse alacağım yoksa darmoshark m3s max var hazırda.

Darmoshark M3S maxten iyi, çünkü Scyrox'ta 8 k dongle geliyor m3s Max'te 1 k dongle.
Dongleye cok önem vermiyorum çünkü 1-2 k hz bana yetiyor ama malzeme kalitesi switchi pil ömrü vb vb üstün olduğu yerler varsa scyrox almayı planlıyorum açıkcası

Dongleye cok önem vermiyorum çünkü 1-2 k hz bana yetiyor ama malzeme kalitesi switchi pil ömrü vb vb üstün olduğu yerler varsa scyrox almayı planlıyorum açıkcası
Pil ömrü dediğim kaç saatte şarjı bitiyor vs

iyzco'da hesap doğrulama yapmama gerek var mı ?
Doğrulamazsan her şeyi kısıtlıyor ancak kampanyaya katılabilirsin yine de. Ancak o parayı bildiğim kadarıyla sadece başka bir internet alışverişinde harcamana izin verir sadece. Ben öyle yaptım. Doğrulamadım sanal kart para ekleyip geri ödeme bakiyesiyle RAM aldım. 😀

Ekstra olarak bir sorum daha olucak.

Bu klavyenin sahip olduğu Cabbage Tofu Switch V3 'in ses düzeyini anlamam için red blue brown gibi düz renkler arasında hangi switch ses düzeyine daha yakın ?(Kendi içlerinde markalarına göre farklılıkların mevcut olduğunu biliyorum) Mavi switch gibi yüksek sesli switch kullanmak istemiyorum da.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı