Elektronik MCHOSE G75 Pro parolapara ve İyzico ile 1550 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 30 Marttı, ama 30 Nisana güncellendi. Başlığı güncelliyorum hep. Başlıktaki fiyattan alabilirsin.

Hocam yüksek ihtimalle gelir. Çünkü 2 kere falan daha stok bitti ama geldi 1 gün içerisinde.

Hocam ödeme seçenek kısmında İyzico seçip kendi kredi kartı bilgilerini girip ödedin doğru muyum?
Evet. Iyzico seçtim. Ad soyad ve telefon bilgim vardı, ileri diyince bir sms geldi iyzicodan onu girdim. Sonrasında kart bilgilerimi girdim. Her yerde de iyzico yazıyordu. Zaten %10 indirimde geldi ancak 300 neden gelmedi onu anlamadım. Önceden kullanmış olsam bilirdim, hatta uygulama da hata verirdi kimliğime vs. muhtemelen.

Tabi kral. Öncelikle uygulamayı hayatımda ilk defa indirdim. İlk defa kayıt oldum. Sonrasında telefon onayı yapmıştım sanırım. Kampyanlara katıldım(satın alım yapmadım). Sonrasında eposta kimlik onaylarını yaptım. Yüzümü, kimliğimi okuttum vs. Kampanyaları katılıp katılmadığımı kontrol ettim ve sonrasında siparişimi verdim. %10 indirim geldi ancak 300 tl iyzico ilk sipariş indirimi gelmedi. Desteklerine yazdım 10 dakika önce, bekliyorum. Belki sizden de yardımcı olan çıkar diye yazayım dedim.
Aynısı oldu bende de. Sonunu biz aldık sanırım da bana da sadece 250 olan geldi. Desteğe bende yazdım bakalım neymiş günahımız.

@bullandbeer @BlackAxe hocam 300 TL olayı yeni geldiği için sorunlu olabilir. Desteğe sorun veya mail atın. Sorunuzu çözerler.

Bu arada kafanızda da soru işareti kalmasın, tabii ucuza almak daha cazip. Ama 300 tlsiz aldığınız fiyat bile fazlasıyla değer klavyeye, 3K'lık klavyeler ile kapışıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı