MCHOSE L7 Pro 8K vs ROG Keris II Ace

Ya hocalar tek tek etiketlemek istemedim, genel cevap vereyim. Hani aslında para da gökten yağmıyor yani. O kadar veresim yok (çok çok daha iyi illa al kaçmaz denmedikçe.)

Ama elimdeki fareyi 7 yıldır kullanıyorum.
Hani "bir kere alayım düzgün olsun" durumu yoksa, ikisi de uzun yıllar kullanmaya elverişli ise ben de 3 katını ödemek istemem açıkçası.
Scyrox V6 al Gaming gen üzerinden beğenmezsen iade edersin.

Ya hocalar tek tek etiketlemek istemedim, genel cevap vereyim. Hani aslında para da gökten yağmıyor yani. O kadar veresim yok (çok çok daha iyi illa al kaçmaz denmedikçe.)

Hani "bir kere alayım düzgün olsun" durumu yoksa, ikisi de uzun yıllar kullanmaya elverişli ise ben de 3 katını ödemek istemem açıkçası.

Şöyle söyleyebilirim. Eğer kaliteli olsun ve 4500TL civarına OK olurum diyorsan Waizwol OGM Pro V2. 2500-3000TL arası sağlam kaliteli malzemesi olan ürün istiyorum diyorsan da Zaopin Z2 bak. Hem switchleri değiştirilebilir olduğundan en kötü farklı markanın switchlerini alır takarsın içine.

Scyrox serisinede bakabilirsiniz.

Bu arada ürünün genel özelliğinden değil daha çok malzeme kalitesi + kaplaması ve bataryası gibi özelliklerden bahsediyorum yoksa Scyrox'da iyi fare ama bataryası çok ufak ve malzemesi esneyen bir ürün hafiflik kaynaklı uzun kullanımda batarya ömrü ne olur onu bilemiyorum.

Bu arada ürünün genel özelliğinden değil daha çok malzeme kalitesi + kaplaması ve bataryası gibi özelliklerden bahsediyorum yoksa Scyrox'da iyi fare ama bataryası çok ufak ve malzemesi esneyen bir ürün hafiflik kaynaklı uzun kullanımda batarya ömrü ne olur onu bilemiyorum.

Batarya çok da sorun değil yatarken takarım şarja o sıkıntı değil. Maksat clickler uzun ömürlü olsun, scroll, sensörler falan.

Batarya çok da sorun değil yatarken takarım şarja o sıkıntı değil. Maksat Click'ler uzun ömürlü olsun, scroll, sensörler falan.

200mAh batarya olması lazım. Scyrox için ondan dedim. Şu an bile kullanım süresi çok kısa diye yorumlar var ileride kullandıkça batarya ömrü de ne kadar gider ona net bir şey diyemem. Benim tercihim kalite açısından Zaopin olurdu eğer Ergo seviyorsanız.

200mAh batarya olması lazım. Scyrox için ondan dedim. Şu an bile kullanım süresi çok kısa diye yorumlar var ileride kullandıkça batarya ömrü de ne kadar gider ona net bir şey diyemem. Benim tercihim kalite açısından Zaopin olurdu eğer Ergo seviyorsanız.

Ergo olsa fena olmaz evet Deathadder çok rahat tutuş olarak. Alışmışım.

Ergo olsa fena olmaz evet DeathAdder çok rahat tutuş olarak. Alışmışım.

Bütçe çıkıyorsa OGM Pro V2. Çıkmıyorsa da Zaopin veya Pulsar XLİTE V3 alın derim. Özellikle Xlite V3 deathaddler'e çok benzeyen bir şekle sahip.

1745149000515.jpeg

Sağdaki Darmoshark M3-4K. Soldaki ise Pulsar Xlite V3.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı