MCHOSE L7 Pro ve MCHOSE G3 Ultra

Yok hocam alışverişi yaptım ben. Onlara da katıldım. İyzico ile ode deyince direk uygulamaya attı numara, mail filan sormadı.

Yok hocam alışverişi yaptım ben. Onlara da katıldım. İyzico ile ode deyince direk uygulamaya attı numara, mail filan sormadı.

Farklı hesap açabilirsiniz kampanyayı kullandıysanız. Ailenizden birisinin üzerine açın kampanyalara katılın uygulamada telefon numarası siz önceden ödeme yaptığınızdan sizinki yazar yüksek ihtimalle yeni açtığınız hesabın numarasını girip alırsınız.

Yok hocam oyle degil. İyzico odeme kısmında sadece 1 kampanya gozukunce işkillendim bi.

Olup olmadıgına bakabilecegim bir yer varmı? Cok garip bir soru oldugunun farkındayım😀 Ama iştetedirgin oldum.

Yok hocam oyle degil. İyzico odeme kısmında sadece 1 kampanya gozukunce işkillendim bi.

Olup olmadıgına bakabilecegim bir yer varmı? Cok garip bir soru oldugunun farkındayım😀 Ama iştetedirgin oldum.
Sipariş oluştuysa cashback anında geliyor zaten iyzicoya. Bakiye kısmına bakın hocam.

Hocam sipariş oluştu ama bakiye daha gelmedi, iyzico kampanyalar kısmında alışverişe başla seçeneği duruyor hala.

Hocalarım iyzico hesabında alışverişlerim kısmında gözükmüyor sipariş. Anladığım kadarıyla olmamış, iptal edip tekrar yapsam olurmu? @roxy1881

Hocalarım hesabı dogrulamak gerekiyor muydu bu arada?

Son düzenleme:
Hocam sipariş oluştu ama bakiye daha gelmedi, iyzico kampanyalar kısmında alışverişe başla seçeneği duruyor hala.

Hocalarım iyzico hesabında alışverişlerim kısmında gözükmüyor sipariş. Anladığım kadarıyla olmamış, iptal edip tekrar yapsam olurmu? @roxy1881

Hocalarım hesabı dogrulamak gerekiyor muydu bu arada?
Hesabı doğrulamak gerekmiyor.
Kampanyalara ana menüden katıldıysan ve gelmediyse cashback, iyzico destek ile görüş.

Hocam gerekmiyorsa bekleyeyim. İyzicoda alışverişlerim kısmında gözükmüyor normalmi bu?

Yardımların için sağol hocam gelişme olurs Ahaber ederim.

Hocam gerekmiyorsa bekleyeyim. İyzicoda alışverişlerim kısmında gözükmüyor normalmi bu?

Yardımların için sağol hocam gelişme olurs Ahaber ederim.
Hocam bende de aynısı oldu gelmiyor bir daha. Demin de kardeşime aldım ona da vermedi. Sanırım hatayı çözdüm. Kartınızı ödeme kısmında mı eklediniz? Önceden kart ekle kısmına eklemek lazım büyük ihtimalle sorunsuz olması için

Hocam fatura numarası farklı olduğu için olmamış olabilirmi? Yada isim?

@roxy1881 hocam bilginiz varmı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı